|

WhatsApp'ta sesli arama nasıl yapılır? WhatsApp sesli arama özelliği kullanımı

WhatsApp uygulaması milyonlarca insanın kullanımına sunmak için çalıştığı sesli arama özelliği ile rakiplerine fark atacağa benziyor. Her geçen gün daha çok kullanıcıya ulaşan WhatsApp sesli arama özelliği ile milyonlarca kişiye kolaylık sağlayacak. Peki WhasApp sesli arama için gereken özellikler nelerdir, nasıl kullanılır?

Yeni Şafak
20:15 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 20:21 - 20/07/2017 Perşembe
Diğer
​WhatsApp'ta sesli arama nasıl yapılır? WhatsApp sesli arama özelliği kullanımı
​WhatsApp'ta sesli arama nasıl yapılır? WhatsApp sesli arama özelliği kullanımı

WhatsApp mesajlaşma hizmetinin yanı sıra en son yeniliği olan sesli arama özelliği sayesinde yüz milyonlarca kullanıcısına daha fazasını eklemek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde WhatsApp sesli mesajlaşma için bazı kullanıcılar üzerinde test etmeye başladığı ortaya çıkmıştı.

WhatsApp uygulamsı mesajlaşma hizmetinin yanı sıra son zamanlarda eklediği sesli arama özelliği ile kullanıcılarına daha kolay bir iletişim saylamayı amaçlıyor. WhatsApp sesli mesajlaşma ise oldukça kolay bir kullanıma sahip yapmanız gereken sadece WhatsApp mesajlaşma kısmındayken mikrofon simgesine basılı tutmanız yeterli olacaktır. Bu tuş mesaj yazmadan önce çıkan iletiyi gönderme tuşunun yerine geçer. Ayrıca WhatsApp sesli mesajlaşma kişi veya grup sohbetlerinde anında konuşmanızı sağlayan bir uygulama haline gelmiştir.

WhatsApp sesli arama özelliği için yapılması gerekenler…

Sesli arama yapmak

WhatsApp Araması, aileniz ve arkadaşlarınız başka bir ülkede olsalar bile WhatsApp üzerinden ücretsiz olarak onları aramanıza imkan sağlar. Şu anda, WhatsApp Araması özelliği Android, iPhone, Windows Phone ve BlackBerry 10 telefonlarda mevcuttur.

WhatsApp Araması, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine telefonunuzun İnternet bağlantısı üzerinden çalışmaktadır. Operatörünüz tarafından veri ücreti uygulanabilir.

Not: 155 Polis imdat ve diğer acil servis numaralarına WhatsApp Araması ile ulaşılamamaktadır. Gerektiğinde acil durum araması yapmak için başka iletişim yöntemlerini kullanmanız gerekmektedir.

WhatsApp araması yapmak

WhatsApp araması yapmak için, aramak istediğiniz kişiyle olan sohbeti açın ve ekranın üst kısmındaki telefon simgesine dokunun.


WhatsApp Aramasını nasıl kullanacağınızı öğrenin:
iPhone
|
Windows Phone
|
BlackBerry 10

#WhatsApp
#WhatsApp sesli arama
7 yıl önce