|

WhatsApp’ta sohbet sabitleme nasıl yapılır?

WhatsApp’a gelen son güncellemeyle birlikte artık sohbet sabitleme özelliği aktif oldu. Dilediğiniz mesajları sabitleyerek onları üst kısımda tutabilirsiniz. Gelen son güncellemeyle birlikte bu özellik tüm kullanıcılara açıldı. Peki WhatsApp’ta sohbet sabitleme nasıl yapılır?

Yeni Şafak
11:42 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:44 - 22/05/2017 Pazartesi
Diğer
WhatsApp sohbet sabitleme nasıl yapılır?
WhatsApp sohbet sabitleme nasıl yapılır?

WhatsApp sohbet sabitleme olayının nasıl yapıldığını haberimizden öğrenebilirsiniz. WhatsApp’a gelen son güncellemeyle birlikte artık tüm kullanıcılar istediği tüm mesajları üst kısımda sabitleyebilecek.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a sohbet sabitleme özelliği geleceğini geçtiğimiz haftalarda duyurmuştuk. İlk etapta yalnızca beta sürümü kullanıcıları için sunulan bu özellik artık tüm kullanıcılar tarafından kullanılabiliyor.

Sohbet sabitleme özelliği henüz Android cihaz sahipleri tarafından kullanılabiliyor. Yani söz konusu özellik iOS işletim sistemli iPhone ve iPad’ler için getirilmedi. WhatsApp’ta istediğiniz bir sohbeti sabitlemek için yapmanız gereken işlem son derece basit.


Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü üzere, bir grup veya kişinin üzerine basılı tutulduğunda, üst kısımda bir raptiye işareti çıkıyor. Bu işarete tıklandığında o sohbet en üstte sabitlenmiş oluyor. WhatsApp bu şekilde 3 kişi veya grubu sabitlemenize imkan tanıyor.

Örneğin yukarıdaki fotoğraftaki son mesaj 20 Mayıs tarihine ait. Fakat istediğimiz zaman en üstte görünmesini sağlayabiliyoruz. WhatsApp’ın bu özelliği, özellikle iş grupları için getirdiği tahmin ediliyor. Bu şekilde gelen son mesajları gözden kaçırmak çok daha zor olacak.


#WhatsApp
#WhatsApp sohbet sabitleme
#WhatsApp güncelleme
7 yıl önce
default-profile-img