|

Yaz okullarına atıcılık sporu da eklendi

Gençlerin hoşça vakit geçirmesi ve geleceğin sporcuların yetiştirilmesi amacıyla birçok branşta eğitim veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinde atıcılık branşında da yaz okulu açtı.

Yeni Şafak
14:05 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:06 - 27/07/2016 Çarşamba
Diğer

Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol, basketbol, voleybol ve yüzme gibi hizmetlerin yanı sıra bu yıl ilk kez yaz okulları bünyesine atıcılık ve trap branşını da dahil etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliğinde, Milli Takım Eski Antrenörü Armağan Anbarcılar tarafından verilen derslerde teorik ve pratik eğitimler veriliyor. Manisa Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Haşim Elmalı ile Gençlik ve Spor Şube Müdürü Hakan Ulak da, Manisa Atış Poligonunda verilen yaz okulu kursunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Manisa'da bir ilk


Manisa Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Manisa Avcılık ve Atıcılık Spor İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Palabıyık, Manisa'da ilk defa atıcılık branşında eğitim verilmeye başlandığını belirterek, "Manisa sporuna atıcılık branşında yeni sporcular yetiştirme amacındayız. Bu doğrultuda tecrübeli antrenörümüz gözetiminde gençlerimizi atıcılık yaz okuluna davet ediyoruz. Şehrimize ve çocuklarımıza böyle bir imkan sağlandığı için de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'a teşekkür ediyorum" dedi.

#Yaz okulları
#Manisa Atıcılık Federasyonu
#Atıcılık
8 yıl önce