|
F.Bahçe için kolay oldu

Lider Galatasaray, Akhisar deplasmanında aldığı galibiyetle F.Bahçe ile aradaki puan farkını 9"a çıkardı. Trabzonspor deplasmanında galibiyet dışında alınacak bir sonuç F.Bahçe için zirve yarışında havlu atmak anlamına geliyordu!

Avrupa"daki başarının aksine ligde sıkıntılı geçen süreçte Trabzonspor maçı F.Bahçe açısından 3 puandan da öte bir karşılaşma niteliği taşıyordu. Kazanmanın dışında alınacak her sonucun etkisi de F.Bahçe için yıkım olacaktı. Ancak F.Bahçe, ligin ikinci yarısında deplasman maçlarında çok farklıydı. Kadıköy"deki maçların aksine iki dış saha karşılaşmasını kazanmıştı. Trabzon"daki maçın başında da her şey belli oldu.

İki takım da maça müthiş bir başlangıç yaptı. İlk dakikalarda üst üste savunmada yapılan hatalarda kazanan F.Bahçe oldu. Bu hatalar zincirinde 11. dakikada ilginç bir pozisyonda kaleci Onur ile Sol Bamba anlaşmazlığında ilk gol geldi. Aslında maç bu dakikada atılan golden sonra bitti. 27. dakikada Cristian"ın vuruşunda Sol Bamba"nın sırtına çarparak ağlara giden gol F.Bahçe"ye 3 puanı adeta tescil etti. İlk golü atan Cristian"ın nefis pasında Gökhan"ın golüyle farkı 3"e çıkaran F.Bahçe, Trabzon"da rahat bir galibiyet aldı.

F.Bahçe, Avrupa"dan sonra Trabzon"da lige müthiş bir dönüş yaptı. Bir hafta içinde 3. deplasman maçından da istediği sonuçla ayrılan sarı-lacivertliler zirve yarışındaki rakibiyle aradaki puan farkını korudu.

٪d سنوات قبل
F.Bahçe için kolay oldu
Amerikalıların “silah” sorunu ..
Haksızlık ve hadsizlik etmeden bunları konuşmayalım mı?
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!