|
F.Bahçe"ye cezayı Yıldırım kesti

Fenerbahçe geçen hafta Eskişehir"de kaybetti, takipçilerin iştahı kabardı.

7 puanlık büyük bir krediye sahip olsa da Galatasaray ve Beşiktaş"ın psikolojik savaşında maçlarını kazanması, Sivas maçını Fenerbahçe için ekstra önemli bir hale getirdi.

Emenike ve Webo"nun sakatlıkları nedeniyle Ersun Yanal, yeni bir oyun planı ile Fenerbahçe"yi sahaya sürdü. Solda Kadlec ve Caner, ileride Sow, sağda Kuyt"la sistemini tamamladı. Sistem çok da iyi işliyordu aslında.

Sistemin değişmesini sahadaki 22 oyuncu, teknik adamlar değil maçın hakemi Yunus Yıldırım sağladı.

Sivas"ta Fenerbahçe maçı kazanmak için oldukça istekli ve arzuluydu.

İlk 7 dakikada Caner ve Sow kaçırdı.

10. dakikada Sow"un ortasında Kadir"in pozisyonu net penaltı.

Yunus Yıldırım maça şartlı çıkmış. Her maça kendini şartlandırmış, penaltı vermemek üzere çıkıyor. Pozisyon emin olmamızı sağlayan bir pozisyon. Kadir"in pozisyonu tartışmasız net penaltı.

Adaletiniz yoksa bunu sahadaki oyuncular sağlar. Penaltı pozisyonun ardından Caner arkadaşlarına haksızlık yapıldığını düşünüyor; bulunmaması gereken kanadın tam tersinde rakibine faul yapıyor, gördüğü kartla da cezalı duruma düşüyor.

Skandal kararın ikincisi Egemen Korkmaz"a.

O da adaletini kendi sağlamak istedi; atıldı. Çünkü adaleti sağlamakla yükümlü Yunus Yıldırım"ın bunu yapmadığını düşündü. Yaptığı hareketin faul bile olduğu tartışılması gerekirken Yunus Yıldırım sarıyı çıkartıyor; ardından da itiraz eden Egemen"i kırmızı kartla oyundan atıyor.

Sahada adaleti oyuncular sağlamayacak.

Fenerbahçe, Eskişehir"den sonra Sivas"ta da kaybetti, zirvedeki puan farkı 4"e düştü.

Lige çekilen balans ayarından sonra yarıştaki büyük avantajını kaybeden Fenerbahçe, Emenike ve Webo"dan sonra dün de Sow"u kaybetti.

10 yıl önce
F.Bahçe"ye cezayı Yıldırım kesti
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı