|
Fenerbahçe işi şansa bırakmadı

Dermansız bir Gaziantepspor! Kalesine kapanmış rakibini bekliyor.

Bazen hayat böyle bir şey!

Fenerbahçe"den inanılmaz pozisyonlar ama sadece 2 gol.

Emenike ile Erciyes"te son saniyede, Gaziantepspor karşısında 14. dakikada 3 puan aldı! Senegalli forvetiyle "Sow"unu sürdürdü, Nijeryalı golcüyle bitirdi.

Emenike bir açıldı; pir açıldı. Yıldız oyuncu, ligde ilk 6 haftalık suskunluğun ardından son iki maçta sahne aldı; kritik golleri, Fenerbahçe"yi lig yarışında güçlü bir konumda tuttu.

Sow; başarılı performansı, değer biçilmez golleriyle galibiyetlere imza atmaya devam ediyor.

Mehmet Topal ile Alper sıkıntılı orta sahayı kendine getirdi. Alper"in ilk goldeki takipçiliği ve asisti müthişti.

Kuralı kendisi belirledi; oyundan kopmadı, işini şansı bırakmadı, rakibe öldürücü baskı, sonucu elde etme gücü de Fenerbahçe"ye Gaziantepspor karşısında 3 puanı rahat getirdi.

Erciyesspor deplasmanında çok koşup az gol atan Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında ise rakibini sürklase etti ve net bir galibiyet aldı.

Son 8 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve zirve. Liderlik hedef, zirvede kalmak daha zordur. Oyunculardaki inançlı birliktelik; formayı taşıma sorumluluğu yol haritasında Fenerbahçe"yi hedefine taşıyor.

Torku Konya deplasmanında yaşanan büyük kâbusun ardından müthiş seride Fenerbahçe"de iyiye giden çok şey var. Rakibe pozisyon vermeyen savunma kurgusu takımın iyi giden yolda önemli faktörlerinden biri.

10 yıl önce
Fenerbahçe işi şansa bırakmadı
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset