|
Gerilimden F.Bahçe çıktı

Lig kısalıyor, tansiyon yükseliyor; zirvede herkesin tek hesabı; şampiyonluk.

Üst üste Eskişehir ve Sivasspor yenilgileri zirveye iki yeni ortak getirdi; 10 puanlık kredisini tüketen Fenerbahçe"nin ateşini yükseltti.

Yönetim, teknik heyet ve futbolcular rahat değil! Her zaman en büyük güç olan taraftarlar görevde; şampiyonluk için takıma sonsuz desteğini gündüz yürüyüşte, akşam da Kasımpaşa karşısında esirgemedi.

Kâbus gibi geçen iki haftadan sonra Fenerbahçe Kadıköy"de 9 maçtır kazanamayan Kasımpaşa karşısında çıkış peşinde.

Maç gerilim filmi gibi başladı. Saha içindeki oyuncularda sinirler gergin. Doğal olarak da ilk 45 dakikalık bölüme yansıdı. Koskoca ilk 45 dakikada Fenerbahçe ve Kasımpaşa sadece birer kez pozisyon buldu.

Aslında maçı iki bölüm olarak değerlendirmek gerekir. 57 dakika ve sonrası...

Kasımpaşa"da Kerem oyundan atıldı; sahadaki dengeler değişti.

Bu olayın 7 dakika sonrasında sahanın en agresif oyuncusu Emre Belözoğlu"nun jeneriklik golüyle sıkıntılı geçen maçı Fenerbahçe lehine çevirdi. Sonra işler yeniden değişti; Fenerbahçe savunması üst üste hatalar yaptı; 79. dakikada kalesinde golü gördü. Kasımpaşa sevinemeden şok gole Fenerbahçe"nin Bekir"le cevabı gecikmedi. İlginç olan iki takım hocalarının da atılan goller sonrası oyuncu hamlelerini yapamamasıydı.

İki hafta sonra gelen 3 puan Fenerbahçe için şampiyonluk yarışındaki fetret devrini bitirdi.

Egemen, Caner cezalı, Webo, Sow sakat. Ülkesinden gelen şok ölüm haberiyle sarsılan Emenike yedek kuvvet olarak kulübede ancak Kadıköy kalesi Fenerbahçe"ye şampiyonluk için gücünü esirgemiyor.

Uzun yol yolcuları lige döndü, Fenerbahçe, Kasımpaşa galibiyetiyle takipçilerine verdiği iki haftalık zirve umudunu tekrar kırdı.

10 yıl önce
Gerilimden F.Bahçe çıktı
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı