|
Sen bu yaylaları yaylayamazsın!
Amacın yok, hırsın ve kazanma arzun ise hak getire...

Öyle yalandan saldırmak, atlayıp zıplamakla Trabzonsporlu olunmuyor…

Yalandan tribüne oynamak seni ve takımını küçültmekten öteye gitmez onu yemezler, kendinizi kandırmayın.

Sezonun kurtarma yazılısı olarak görünen böylesine önemli bir karşılaşmada savunma güvenliğini terk eden, orta alanda top kullanmayı bırak, ayağındaki topu rakibe teslim ederek atak başlamasına katkı sağlayan, hal böyle olunca hücum bölgesine oyunu taşıyamadığı gibi oyuncusunu da taşıyamayan bir Trabzonspor.

Bir akşam önce Akhisar forması ile Beşiktaş karşısında izlediğim Kadir Keleş'i yollayıp toplan 12 milyon Euro'ya 4 sol kenar savunma oyuncusu alan bir anlayışın günahını çeken! Alper'in oyundan atılması, rakip atakların başlangıç ismi Erkan Zengin! ile dikine oynamasından vazgeçtim ayağındaki topla bile oynayamayan Okay, oyunu üçüncü bölgeye taşımakla görevli Mehmet Ekici ve Özer'in pasif kalması Trabzonspor'un Kadıköy'de ipini çekti.

Maçın başında Ekici'nin getirdiği topta kaleci Volkan'ın önlediği atak dışında varlığı olmayan bir takımın sonuç üretmesini beklemek hayalcilikten de öte olurdu. Fenerbahçe'den başka takımda oynamam” diyen Erkan'ın sözünde durmaya devam ettiği bu takımda Marin gibi alan kat etme başarısı yüksek olan bir oyuncunun kenarda beklemesi hataydı. Sadi Tekelioğlu, belki Marin tercihini maçın gidişine göre değerlendirecekti ama Alper'in gördüğü kırmızı kart tecrübeli teknik adamın hesaplarını alt üst etti.

Sonuç olarak rakibini zorlayamayan, alan ve adam markajından uzak, rakip atakların başlangıcını kendi kaybettiği toplarla başlatan bir ekibin sadece savunmada kalarak sonuç üretmesi beklenemezdi.

Trabzonspor'da futbol takımı değişti, teknik adamlar değişti ama değişen hiçbir şey olmadı.

Trabzonsporlu futbolcuların agresifliği beni kesmedi, bu gerginlik yaşadıkları travmanın ve dostlar alış verişte görsün mantığıydı bana göre.

Kadıköy'de belki uzun yıllardır kazanamıyordun ama senin takımın için bu zamana kadar, “Trabzon kümeye” bağırılmadı…
#Trabzonspor
#Akhisar
#Beşiktaş
8 years ago
Sen bu yaylaları yaylayamazsın!
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset