|
F.Bahçe maç başlamadan kaybetmişti

Beklenen olmuş ve Beşiktaş'ın Galatasaray karşısında aldığı galibiyet Fenerbahçe'yi psikolojik olarak olumsuz etkilemiş. Başakşehir gibi oyun standardı yüksek bir takıma karşı kendi vasatını aşmadan oyun etkinliğini ele almak ve üretken olmak kolay iş değil. Fenerbahçe'nin dün ilk yarıda uçurumun kenarındaki bir takımda olması gereken bir hırsla oynadığı söylenemez. Sarı-lacivertlilerin, son haftalardaki hücum zenginliğinin mimarı olan Volkan Şen-Nani-Alper üçlüsü de gününde olmayınca top van Persie'ye neredeyse hiç ulaşmadı. Sahada Mehmet Topal dışında durumun ciddiyetinin farkında olan, takımın miskinliğine isyan eden bir isim yoktu.



Başakşehir ise kendi doğrularını yaparak her rakibine karşı yaptığı gibi Fenerbahçe'ye de tehditler oluşturdu. Hücum oyuncuları bile belirli düzeyde savunma sorumluluğuna sahip olan ev sahibi ekip, topun arkasında bekledi, ani baskınlarla ve hızlı çıkışlarla pozisyonlar buldu. Sezonun en flaş isimlerinden Edin Visca performansını taçlandırırken, Fenerbahçe'nin de sezonunu bitirmiş oldu.



Fenerbahçe, Başakşehir maçını, pazar günü Beşiktaş-Galatasaray'ı yendiğinde kaybetmiş. Dün, 2-0 geri düşene kadar hiçbir etkinlik göstermediler, göstermek için çaba sarfetmediler. Bu sonuçla Fenerbahçe sezonu da kaybetti. Böylesi yatırımların, bu kadronun karşılığı lig yarışına 32. haftada havlu atmak olmamalıydı.




#Beşiktaş
#Fenerbahçe
#Beşiktaş-Galatasaray
8 yıl önce
F.Bahçe maç başlamadan kaybetmişti
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi