|
Sezon yeniden başladı

Sancılı geçen sezon başlangıcından sonra fırsat Fenerbahçe'nin ayağına gelmiş durumda. Önündeki takımların kayıpları ve sarı-lacivertlilerin biraz olsun kıpırdanıp sonuç almaya başlaması onların zirve adaylarından biri olmasına yetti. 14. haftada liderin sadece 4 puan gerisinde olmak bir kaç hafta öncesine kıyasla fazlasıyla olumlu bir tablo. Tabi, Fenerbahçeli futbolcular da bu durumun farkında ve sezon başına nispeten oldukça istekli futbol ortaya koyuyorlar.

Kasımpaşa karşısına santraforlarından yoksun çıkan Aykut Kocaman, 9 numara rolünü Giuliano ve Alper Potuk'tan bazen değişmeli olarak bazen beraber üstlenmelerini istemişti. Giuliano'nun oyuncu özelliklerinde bu beceriler var ancak Alper için aynı durum söz konusu değil. Ancak yine de Alper ilk defa oynadığı bir mevkide zaman zaman faydalı oldu. Ancak Giuliano takımına oyun olarak da skor olarak da çok büyük katkı yaptı. Fenerbahçe'nin sağ kanattan geliştirdiği sayısız atakta Şener ve Dirar'ın organizasyon şefliği görevini üstlendi. Şener ve Dirar sarı-lacivertli formayla en iyi oyunlarını oynadı. Fenerbahçe'nin uzun süre sonra sergilediği hücum zenginliğinde bu ikilinin payı büyüktü. Kadrolar açıklandığında Isla'nın kulübede olması soru işareti oluşturmuştu ama Şener'in performansı Şilili'yi unutturdu. Aynı şey Valbuena için de geçerli. Aatıf, Alper, Dirar ve Giuliano'nun performansı, Fransızın yokluğunu maç içinde unutturmaya yetti.

Fenerbahçe ayağına gelen büyük fırsatı değerlendirdi. Santraforsuz çıktığı maçta 4 gol bulması sarı-lacivertlilerin oturmaya başlayan oyun yapısının göstergesiydi. Oyununun standartını yükselten, kazanmayı öğrenen Fenerbahçe için sezon yeniden başladı. Şampiyonluk adaylarına bir yenisi eklendi.

#Alper
#Dirar
#Fenerbahçe
6 yıl önce
Sezon yeniden başladı
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’