|
Teşekkürler Beşiktaş

Lyon'daki son 20 dakikanın bu maça yansıması bizim açımızdan hiç de iyi olmadı. Maçın başlamasıyla beraber beklediğimiz Beşiktaş kendi oyununu sahaya yansıtamadı. Bildiğimiz Beşiktaş pas trafiğini kurar rakibine baskı kurardı. Ne var ki Lyon da dersine iyi çalışmış ve Beşiktaş'ı kilitlemenin yolunun Atiba ve Oğuzhan'ı kelepçelemekten geçtiğini çözmüş. İlk devrede herşey Lyon'un istediği gibi gelişti.



Gole yakın olan Beşiktaş değil Lyon'du. Siyah-beyazlı taktımın bulduğu gol bile olağan şekikde değil, Talisca'nın hiç kullanmadığı sağ ayağından gelmedi. 1-0 skor olarak yeterliydi ama oyunun güven vermediği çok açıktı. Nitekim Lyon hak ettiği golü de buldu.



İkinci devreye ilk yarıya nispeten oldukça iyi başladı Beşiktaş. Siyah-beyazlılar, tümünü göstermese de oyun karakterinden izler yansıttı sahaya. İstenen gol beklenenenden erken geldi. İkinci golle beraber psikolojik üstünlük Beşiktaş'a geçti. Kontrol genelde bizdeydi ama maç pozisyon açısından Rus ruletine döndü ama golü bulan olmadı.



Uzatmalarda maçın ikinci devresi geçti. Tur iki tarafa da gitti geldi. Penaltılarda istediğimizi alamadık. Ama yine de Beşiktaş bize büyük bir heyecan ve tabi ki gurur yaşattı. Büyük bir teşekkür bizim onlara borcumuz..



Bu gurur hepimizin, UEFA'ya karşı, lobilere karşı zafer bizim oldu. Bu gurur bizim, hepimizin...


#Lyon
#Beşiktaş
7 yıl önce
Teşekkürler Beşiktaş
Mahallî seçimler
Türkiye’yi kör et, IŞİD’le savaştır, PKK’ya alan aç..
Memurlara verilen disiplin cezasındaki kafa karışıklığı nasıl giderilecek?
Memurlar izale-i şuyu ihalesine girebilir mi?
Kıskanç