|
Putin, müttefikliği sınır ihlâli yaparken düşünecekti
Balık baştan kokar azizim, memlekette türlü garabetlik varsa sebebini dünde arayacaksın, ancak çözüm de hemen öyle kolay olmuyor, bir nesil kaybımız var hatta birkaç nesil, o neslin ıslahı sağlanmadan, bugünün huzuru pek mümkün görünmüyor.

Defaatle yazdım, maalesef yine yazacağım…

Memleketin bir kesimini oluşturan ve memleketteki huzursuzluğun müsebbibi olan iki kesim var, bunlardan birini oluşturan Paralel zihinler, zaten onlar bu ülkede emperyalist aklın çıkarları için çalıştıklarını ispatladılar. Bir diğer problemli zihin; tarihini, geçmişini bilmeyen, tarihsel hafızası olmayan olduğu kadarıyla da geçmişinden nefret eden kayıp zihinler. Onları Gezi günlerinde “Zulüm 1453'te başladı” diyen sloganlarından tanıyoruz. Onları Türkiye Rus savaş uçağını vurduğunda Putin'den Ak Parti'yi cezalandırmasını istediği ricalarından tanıyoruz. Onları Türkmen nedir bilmemelerinden, Türkmen oldukları halde Türkmenlere yönelik düşmanlıklarından tanıyoruz. Onları, Esed rejimi lehine açıklamalarından tanıyoruz. Onları, MİT TIR'larına yönelik operasyonda devletin güvenlik güçlerine silah doğrultup, bu ülkeye DAEŞ'çi iftirası atmalarından tanıyoruz. Onları, Bilâl Erdoğan'ın ciğerci ile fotoğraflarını DAEŞ'çilerle fotoğraf diye yaydıkları haberlerden tanıyoruz.

Bu nefret dolu ve bir o kadar cahil, tarih bilmez, dil bilmez, bilmediğini bilmez zihni nasıl ıslah ederiz, yahut ıslah olurlar mı onu bilmiyorum, bununla ilgili mesai harcamak da şu durumda ödevim değil ancak bu zihniyetin “özgürlük, gazetecilik” vs başlığı altında bu ülkeye olan ihanetlerini sineye çekmeyi reddediyorum. Neredeyse, uyarıldığı halde sınır ihlâli yaptığı için uçağı vurulan Rusya'dan bile, Putin'den bile daha beter açıklamalar ile bu ülkeye nefret gözüyle bakan hiç kimseye fırsat verilmemeli diye düşünüyorum. Zira eyleme dökülmüş bir ihanet “özgürlük” kapsamında değildir.

Diğer tarafa bakacak olursak…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uçakları düşürülene kadar Suriye'de hava savunma sistemleri olmadığını dile getirerek, " Müttefiğimiz saydığımız taraftan böyle bir darbe alacağımız aklımızın ucundan bile geçmedi. Türkiye'yi dost bir ülke olarak gördük ve böyle bir hamle beklemedik. Bu nedenle bu saldırıyı ihanet olarak görüyoruz " dedi.

Hangi müttefikmiş merak ediyoruz doğrusu, hangi ihanetmiş ve kim kimi sırtından bıçaklamış onu da…

Bu ülkede terör estiren PKK'nın uzantısı PYD'nin birlikte olduğu Esed rejimine desteğe giden, 380 bin insanı katleden Esed rejiminin müttefiki olan, DAEŞ'i vuracağım bahanesiyle Suriye'ye giren, Türkiye'nin hava sahasını ihlâl eden, Suriye'de sivilleri katleden, DAEŞ ile çatışmayan, Türkmenlere saldıran, sivilleri katleden, 5 yıldan bu yana rejime karşı mücadele eden Bayırbucak Türkmenlerine bomba yağdıran, Esed rejimini korumak adına Türkmendağı'na bomba yağdıran, DAEŞ'in olmadığı yere bomba yağdıran Rusya mı müttefikimizmiş?

Putin bunları, Türkiye'deki Bolşevik artığı, tarihini bilmeyen, tüm varlığını kendi aslına, soyuna, vatanına nefrete bağlamış üç beş haine anlatsın.

Türkmen dediğin Müslümanlaşmış Oğuzlardır, Türklerdir. Önce tarihini öğren!

Rusya dediğin, savaş uçaklarını kutsal sularla yıkatan, papazlara kutsatan, Ortodoks Kilisesinin "Kutsal Savaş" açıklaması yaparak sivilleri katletmeye giden uçakların vur emrini veren ülkedir. Müslüman toprağını İslamileşmekle itham eden Putin, Rus milliyetçisi bir isimdir. Zaten senin de derdin sosyalizm falan değil, tek derdin bu ülkeye ihanet ve bu ülkeye düşmanlıktır.

Memleketteki Esed ve Putin yanlılarının Türkiye ve Türkmenlere yönelik düşmanlığı MİT TIR'ları ile başladı, uçak düşürmeyle devam ediyor.

Türkiye'nin sınırını ihlâl eden Rusya da, Türkiye'de ihanetin sınırlarından dolaşan herkes de gereken cevabı almıştır. Biiznillah almaya devam edecektir. Böyle de biline…
#Türkmen Dağı
#Putin
#Rusya
#Esed
٪d سنوات قبل
Putin, müttefikliği sınır ihlâli yaparken düşünecekti
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset