|
Beşiktaş dondu

Hem Beşiktaş hem Şenol Güneş için tarihi maçlardan biriydi. Zor olan kısım geçilmiş iş kolay olanı tamamlamaya kalmıştı Şampiyonlar Lig'inde gruptan çıkmak için. Grubun ununu elemiş eleğini asmış takımı Dinamo Kiev' i İstanbul'da elinden kaçırmıştı. Kara Kartal. Geçtiğimiz iki sezonun aksine bu sezon az forma şansı bulan Olcay içinde fırsattı ayrıca bu maç "ben hala burdayım" demek adına. Hasılı her şey Beşiktaş'ın lehine görünüyordu. Ama rakibin en tehlikeli oyuncusu Yarmalenko sezon başından beri övgüyle bahsettiğimiz Tosiç'in de hatası ile Besedin'e alt da at pozisyonu hazırladı ve maça mağlup başladık. Golden sonra oyun kontrolü tamamen Beşiktaş' a geçti aslında net olmasa da gole yakın gibi duruyordu Beşiktaş'ın hücumları. Ama tartışmalı bir penaltı ve kırmızı kartla hem 10 kişi hem 2 farklı geriye düştü siyah beyazlılar. Tam anlamıyla olan bitenin şokunu yaşarken 3. Gol geldi...



3 farklı mağlup duruma düşmekten çok 10 kişi kalmak kötü oldu aslında Beşiktaş için. Sayıl olarak da eksik kalmak İstanbul'dakine benzer bir geri dönüş hayalini zayıflatıyordu zira. İlk yarının sonundaki 4. Gol az olan umutları da bitirdi. Ebubekir'in kırmızısı ve sonraki gol ise maçı bitirdi. Geride kalan maçalardan namağlup çıkan Beşiktaş en yenişmemesi gereken maçı çok erken kaybetti.



Hakem kararı, bireysel hatalar şunlar bunlar hepsi tartışılacak şimdi. Ama asıl önemlisi yeni Hedef koymak Beşiktaş için. Eğer dün akşam yaşanan bir iş kazası ise Avrupa Lig'inde büyük bir hedef koyup bunu ispatlama şansı var Beşiktaş'ın.


#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Dinamo Kiev
7 yıl önce
Beşiktaş dondu
Ecevit"in ve İzzetbegoviç"in itibarı
Osman Kavala: Akşener ile teyze çocuğu değiliz ama…
Kara dinlilerle milletin savaşı
Ji Bo Welate Me
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…