|
Islıklar Pereira için çalıyor
'Fernandao mu Van Persie mi?' sorusunun cevabı belli oldu Fenerbahçe'de; "gol atan sahaya". Diego'nun dönüşü sonrası Ozan kulübeye geçince orta saha mukavemetini arttırmak adına Alper, günün forma bulanı oldu.

İlk organize atağında golü bulan ev sahibi karşısında Akhisar'a "pozitif futbol" oynamak düştü. Ama bu düşüncenin gerçekleşmesi için bir tek LuaLua'nın "ben tek siz hepiniz" anlayışı yetmeyince Fenerbahçe yine bir kanat organizasyonundan ve yine "golcüsü" ile farkı ikiye çıkardı. Akhisar Belediyespor ilk yarı boyunca öyle etkisizdi ki Fenerbahçelileri endişelendirebilecek görüntüler, van Persie'nin ilk gole sevinmemesi ve Caner'in anlaşılması güç tavırlarından ibaretti. İkinci yarıda Fenerbahçe önde olduğu önceki maçlarda olduğu gibi topu rakibe bırakarak başladı. Akhisar maçtaki ilk organize atağında önce penaltı sonra da golü buldu.

Sadece skor değil oyun da Fenerbahçe için tedirgin edici hal alınca Pereira orta sahaya iki takviye birden yaptı. İlk yarı boyunca rakip kaleye gidecek organiazsyon becerisi gösteremeyen Akhisar, bu sezon Fenerbahçe adına alışkanlık haline gelmeye aday bir duran top golüyle beraberliği de yakaladı. Son bölümdeki Fenerbahçe baskısı da gol getirmeyince ıslıklar Pereira için çalmaya başladı...
#Fenerbahçe
#Van Persie
#Fernandao
9 yıl önce
Islıklar Pereira için çalıyor
Eksilip gidenler
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak