|
Kaderin cilvesi

Sezonun son derbisi, Lig'in zirvesini de büyük ölçüde şekillendirecek maçtı. Beşiktaş için şampiyonluk yolunda en önemli viraj, Fenerbahçe için ise hem prestij hem de sıralamadaki yerini belirleme maçı...



Beklendiği gibi Fenerbahçe en iyi yaptığı işi yapmaya çalışarak başladı maça; topun arkasına geçip açık vermemek ve rakibin hatasını kollamak. Tandem ve göbekte bu istediğini aldı Advocat oyuncularından lakin savunmanın solu arıza gösteriyordu. Sow'un savunmaya yardım anlamında Lens kadar fedakar olmadığı aşikarken Quaresma İsmail eşleşmesinde Portekizli'nin mutlak üstünlüğü olası Beşiktaş golünün nerden geleceğini belli ediyordu. Yine de ilk yarının sonuna kadar istediği netlikte pozisyon bulamadı Beşiktaş. Tam devre bitti derken Tolgay'ın enfes pasında uyuklayan İsmail'in ihmalini sahanın en iyisi Quaresma değerlendirdi ve Abubakar'a golü attırdı.



İkinci yarıya Şenol Hoca doğal olarak aynı 11 Advocat ise iki değişiklikle başladı. Ozan sağ beke geçince Quaresme bu kez yeni "zayıf halka" olabilecek bölgeye geçti. Ama hem Ozan daha akıllı hem de Lens daha yardımcı olunca Şenol Hoca bu hamleden sonuç alamadı. Öte yandan Advocat'ın sezon boyunca Salih'i neden az kullandığını ise herkes bir kez daha anlamış olmalı. Aslında beklendiği gibi bir maç oldu. Fenerbahçe sezon boyunca olduğu gibi pozisyon bulmakta hatta aramakta zorlandı ama iyi savunma yaptı. Son dakikada gelen kaza gölüne ise diyecek tek şey ; kaderin cilvesi...Kalan haftalar artık her şeye gebe vesselam.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Şenol Güneş
7 yıl önce
Kaderin cilvesi
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset