|
Kazanan olmak
Hafta içi UEFA Şampiyonlar Lig'inde deplasmanda "beklenenden çok daha iyi" bir oyun ve puanla dönen Beşiktaş, Akhisar Belediyespor karşısında golü erken buldu. Yeni transferleri Gökhan İnler-Talisca işbirliği ile gelen golden sonra rehavet ve veya ev sahibi ekibinin direnci ile sahada iyi işler yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas'ın talebeleri oldu uzun bir süre.

Şenol Güneş, Oğuzhan'ın sakatlığında orta sahada yine Gökhan İnler-Atiba ile başladı. Keza artık anlaşıldı ki Güneş'in kafasındaki ideal stoper Tosiç.


Makul bütçelerle Süper Lig'de olumlu işler yapan Akhisar Belediye yediği gol haricinde ilk yarının son bölümüne kadar sahanın hakimi idi hemen her bölgede. Son vuruşlarda biraz daha özenli olsalar her şey çok daha farklı olabilirdi. Ama onlar atamayınca ilk yarının uzatmalarında Beşiktaş ikinci golü buldu ve soyunma odasında galibiyet yolunu yarılmamış olarak gitti.



İkinci yarı Akhisar Belediyespor ilk yarıdaki iştahını kaybetmiş gibiydi. Beşiktaş da idare-i maslahat moduna girince Şenol Hoca hem kulübeden hem de saha içinde rotasyon denemesi yaptı. Tolgay Arslan 10 numara pozisyonuna, Talisca ise sol kanada geçti.



Genel anlamda oyun ve pozisyon olarak beklenenden uzaktı Beşiktaş. Hatta Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda da daha net pozisyonlar buldu. Ama Şampiyonlar Ligi maçı sonrası ve çok kötü bir zeminde istediği skoru alıp frene basabilmek tam da "kazanan takım" özelliğidir.



Ve evet Beşiktaş, geçen yıldan bu yana idare ederek de kazanmayı bilen bir takım özelliği de kazandı. Önümüzdeki haftalarda en az iyi oyun kadar buna da ihtiyacı olacak.


#Beşiktaş
#Akhisar
8 yıl önce
Kazanan olmak
Müttefikleri Kemal, Şam’da misafirleri de olur!
Üniversite idari personelinin özlük haklarına ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…