|
Allah var... Vatan var... Millet var... Ne gam!..

Bir yıl önce bugün sabaha erdiğimizde Ülke tv’deki yayına bir nefes almak için ara vermiştik. Odama girdim, kafamı ellerimin arasına aldım. “Rabbim kabus muydu, yoksa gerçek mi” dedim. Sonra kendime geldim.

Gerçeğin ta kendisiydi. FETÖ’cü alçaklar ve onların ağababaları tarafından kapkara bir gece olarak kurgulanmış… Ama Rabbimiz'in yardımı ve milletimizin direnişi, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğiyle o kapkara kurgulanan gece hamdolsun apaydınlık bir sabaha evrilmişti.

Şehitlerimizin bir kısmının na’şı hala vuruldukları yerde yatmaktaydı. Üzerlerine örtülen bayrağımızın rengi ile şehitlerin kanı birbirine karışmıştı.

Ve onların şehadeti, Türkiye’yi işgale kalkışan, bölmeye yeltenen, meşru iktidarı alaşağı etmeyi düşünenlerin hesaplarını kursaklarında bırakmıştı.

Tam bir yıl önce bu sabah, Türk milleti darbeler tarihine, “Darbeye çıplak elleriyle direnen millet” olarak geçti.

15 Temmuz darbe ve iç işgal girişimi FETÖ’cü alçaklar tarafından yapılmıştır. Arkasındaki kurmay zeka çok uluslu bir şebekedir. İçinde NATO uzantıları da vardır... Amerikan uzantıları da. Körfez’in kirli elleri de vardır… Kirli paranın ağa babaları da. Pensilvanya’da hala rahatça oturmaya devam eden Feto’nun arkasındaki irade hala Türkiye’ye diz çöktürmek için türlü türlü operasyonu çekiyor.

15 Temmuz ihanetini gösteren, milletin büyük destanını dünya aleme ilan eden afiş ve broşürlerin Amerika’da yasaklanması bize bir şey söylüyor.

Devletin hiç bir resmi başvurusu olmamasına rağmen Hollanda ve Avusturya’nın “durumdan vazife çıkarıp” izin vermiyoruz demeleri de.

Ve elbet CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz’un yıldönümü yaklaşırken başlattığı yürüyüş de bize bir şey söylüyor.

Dışarıdakiler ve onların içimizdeki aparatları, 15 Temmuz’u unutturmak, FETÖ’cü alçakların ihanetlerini görmezden gelmek için hala harıl harıl çalışıyor.

Onlar 15 Temmuz direnişini unutturmak istese de...

Onlar hala Türkiye’ye ilk fırsatta diz çökertmek istese de...

Biz ne 15 Temmuz ihanetini...

Ne bu milletin o geceki büyük direnişini unutmayacağız; unutturmayacağız!

Allah var... Ne gam..!

#FETÖ
#CHP
#Ülke Tv
7 yıl önce
Allah var... Vatan var... Millet var... Ne gam!..
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti