|
En ülkücü Kılıçdaroğlu!..

Kendi ülkesini başka ülkelere şikayet eden, gammazlayan.., kendi ülkesi hakkında kara propaganda yapan bir siyasetçi Kılıçdaroğlu…



Başta BM, AB, Avrupa Konseyi, AGİT, Sosyalist Enternasyonal, Türkiye'deki büyükelçilikler ve yabancı gazetecilere şikayet mektubu yazmaya kadar işi ilerletti... (Bak Şekil -a- “

”, Bölüm; “Hikmet Genç Yazıları”...)



Hayır yani eloğluna (PKK/PYD'ye kucak açan, silah veren.., FETÖ'yü bize vermeyen Batı'ya) Türkiye'yi şikayet etmenin, gammazlamanın ülkemize ne gibi bir faydası oluyor merak ediyorum!..



“Bu CHP nerede, hangi ülkede siyaset yaptığını sanıyor” onu da bilemiyorum...



Derken önceki gün şöyle dedi Kılıçdaroğlu;



“Keşke hiç şehidimiz olmasa ama eğer Türkiye kendi geleceğini güvence altına almak açısından böyle bir operasyon başlatmışsa, belli acılara katlanmak gerekiyor...”



Bu çıkışla biz tam “Sadme-i nâgehan'a duçar olduk” derken ikinci bombayla sarsıldık;



MHP'lilere

Kılıçdaroğlu;



“Siz ne kadar ülkücüyseniz, vatanseverseniz ve milliyetçiyseniz, biz de ülkücüyüz, vatanseveriz milliyetçiyiz!..”



“Acılara katlanmak gerekiyor.., Biz de milliyetçiyiz, ülkücüyüz...” öyle mi?.. Demek ki söz konusu vatansa CHP teferruattır!..



Biz de sazan gibi atladık... Kılıçdaroğlu bu yahu... Ulan insan en azından bir gün bekler...



Öyle de oldu netekim!..



El Bab ile ilgili olarak; “Yurtta barış olsun, dünyada barış olsun diyoruz. Şimdi Ortadoğu bataklığından çıkamayacaklar. Çıkamazlar da zaten...” dedi Kılıçdaroğlu... (Dikkatinizi çekerim; 'bataklıktan çıkamayacaklar, çıkamazlar...” diyor... Yani biz.., yani Türkiye... Yoksa CHP bataklıktan muaf!.. Başka gemideler zahir?!..)



Hızını alamayıp devam etti;



“İnternetten yayınlanan görüntüler var. İzleyemiyoruz. Şimdi interneti yasaklamışlar. Günahları, ayıpları görünmesin istiyorlar. Cevap bekliyorum”.



Belli ki; düşmanın psikolojik savaş (yıldırma, korkutma, demoralize etme) için kullandığı argümanların engellenmesinden rahatsız olmuş Kılıçdaroğlu...



Hani 'Türkiye kendi geleceği için böyle bir operasyon başlatmışsa, belli acılara katlanmak gerekiyor'du?!..



Türkiye için “Bataklıktan çıkamayacaklar!..” diyorsun.., Hani acayip vatansever ve de milliyetçiydiniz “Ülkücü” Kemal abi?!.. (CHP hangi safta yer alıyor, Eren'e sorsak bilir mi acaba?!..)



Velhasıl Türkiye için mi geçerli emin değiliz ama yeni CHP'nin milliyetçiliği, ülkücülüğü hayırlı olsun... (Şimdi solcular düşünsün!..)



Hieeyyt.., dağılın ulan bre zındıklar,



Malkoçoğlu.., pardon, Kılıçdaroğlu geliyor!..




#CHP
#Kılıçdaroğlu
#Ülkücülük
7 yıl önce
En ülkücü Kılıçdaroğlu!..
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti