|
Kart öküz!...
Dışarıdaydım, cep telefonumdan canlı takip ediyordum oylamayı… Final oylama… 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları ya İstanbul'da olacaktı, ya da Tokyo'da… ( Tarih, 7 Eylül 2013)

Ve sonuç açıklandı; 'Kazanan Tokyo!…'

Biz yıkılmıştık… Ama Mine Kırıkkanat çok mutluydu…

Neden mutluydu anlamadık… Bildiğimiz kadarıyla Mine abla 'Geyşa' falan da değildi!... Beyaz Türk'ün neden Japonlaştığını attığı Twit'ten sonra anladık;

..“Tokyo kazandı, Tayyip kaybetti... Artık hiçbir şey bu inişi durduramaz, dayan Türkiye, kurtuluşa az kaldı...”

Ardından bir 'Twit' daha attı;

“Hahaha, hayatımda bir yenilgiye bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum...'

Mine ablanın yıllar önce yazdığı bir yazı gelmişti aklıma… Türk'ün piknik ve mangal tutkusunu tasvir ederken, 'Hart hart kaşınan, “Kıllarla” kaplı 'Türk Erkeği'nin çok tiksinç olduğunu yazmıştı… (Japon erkeği kılsız tüysüz olur ya… Mine abla bu yüzden mi Tokyo'un kazanmasına bu kadar sevindi acaba?!...)


Evet, böyle yazmıştık o zaman… Erdoğan düşmanlığının sonu yoktu… Gerekirse Japon bile olunurdu!…

Bugün de değişen bir şey yok…

Kazakistan bize çalışmış, Letonya'yı yenmiş… Son dakikalarda İzlanda'ya golü atmışız… 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na direkt gidiyoruz…

Hepimiz sevinçten ayaktayız, ama herifçioğlu karalar bağlıyor…

Kendine göre sebepleri var elbette!...

Bir defa maç Konya'da… İrtica yuvası!...

Bir kısım seyirci saygı duruşu sırasında ıslık çalmış, tekbir getirmiş… (Maçta tribünlerde bulunan taraftar grubu olan Nalçacılar Taraftarlar Derneği, ıslığın, oluşan protestoları önlemek için yapıldığını açıkladı. Terörün her şeklinin karşısında olduklarını özellikle belirttiler…)

Maç sonunda 'Mehter Marşı' okunmuş… Daha neler?!...

Ve tabii ki en kötüsü de Erdoğan Cumhurbaşkanı!... Nesine sevineceksin yahu?!... Değil finallere gitmek, 2016 Avrupa Şampiyonu olsan ne yazar… (Takip edemedim… Mine abla 'Türkiye kazandı, Tayyip kazandı, biz kaybettik' dedi mi acaba?!...)

Maç sırasında sosyal medyada 'Haydi İzlanda bastır.., at şu golü…' diyenler bile oldu… (Biz içimizde bir tek İrlandalılar var sanıyorduk… Meğer içimizde İzlandalılar da varmış!...)

Velhasıl 'Erdoğan travması' yaşayan Beyaz Türk'ün haleti ruhiyyesi hiç de iyi değil…

Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı elektrikli yerli otomobilin tanıtımını yaptı…

Beğenmediler, “yerli değil, devşirme” deyip kendilerince maytap geçti kaşalotlar…

Sanırsın yıllar önce Türkiye'nin ultra laiklerinin yaptığı uzay mekiği Mars'tan aldığı suyla Jüpiter'de botanik bahçesi yaptı!... (Sahi ya, bir 'Erke Dönergeci' vardı sonsuz enerji üretiyordu, acayip laik bir icattı…, N'oldu ona?... Hala dönüyor mu?!...)

Durdurmayı seviyorlar… Gezi'den beri 'Hayatı durdurun' diyorlar… Hayat durmadı ama sonunda kendi kafaları tamamen durdu… (Eskiden de pek çalışmadığı için farkında değiller!...)

AK Parti'ye oy veren vatandaşlara makarnacı kömürcü, aptal, göbeğini kaşıyan adam, bidon kafalı, koyun.. vs, dediler kesmedi..,

Şimdi de 'bunlar inek…' diyor birisi!...

Tamam, bunun da çoktandır kafası durmuş, mazur görelim de,

Bu yaşta herkesi 'inek' görecek kadar da azmış!...

Kart öküz işte!...
#Kart öküz
#ak parti
#Tokyo
#sosyal medya
8 yıl önce
Kart öküz!...
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti