|
Bir yıl önce basında bugün
Yeni Şafak

Kutan'dan kritik soru- FP Genel Başkanı Kutan başkanlığındaki bir heyet NATO Genel Sekreteri George Robertson'la görüştü. Robertson, Kutan'ın "İslam sizin için hâlâ bir tehdit mi" sorusuna "Hayır, NATO'nun böyle bir yaklaşımı yok" cevabını verdi.

Hürriyet

Çankaya'da ipler gerildi-Geri çevrilen kararnameler konusunu Cumhurbaşkanı Sezer ile görüşen Ecevit Köşk çıkışında "Cumhurbaşkanı uzlaşmaya kapalı kendini anayasa mahkemesi yerine koyuyor" dedi.

Zaman

Önce silahı bırakın-Basbakan Bülent Ecevit, Siirt'te kendisini protesto eden HADEP'lilere 'Barış isteyenler sınırın ötesinde hâlâ silahlı. Bunlar önce ellerindeki silahı bıraksın' sözleriyle cevap verdi.

Milliyet

'Sezer'de hata yaptık'-Ecevit'in yakın çevresi: "Çankaya CHP'nin etkisinde. Keşke Demirel kalsaydı. Köşk, Anayasa Mahkemesi gibi."

Sabah

Polis şefinin Nataşa ticareti-Fuhuş çeteleriyle bağlantısı olduğu saptanan Giresun Asayiş Şube Müdürü ile iki polis sürüldü. 10 otel de kepenk indirdi.

Radikal

Kader anı-Hükümetin iki seçeneği: Ya hızlı ve kesintisiz reformlarla köprü geçilecek ya da işler aksatılacak. İkinci seçenekte araba devrilir.

Dolar:
665.500
Mark:
299.400
Altın:
40.000.000
Borsa:
11.360
#Yeni Şafak
#Sabah
#Zaman
#Borsa
#Dolar
23 yıl önce
Bir yıl önce basında bugün
Ajan işi bir Gazze protestosu
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…