|
3 altın puan

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi"ndeki 4. maçını AEL Limassol ile Şükrü Saraçoğlu Stadı"nda oynadı. Sakatlığı geçen Yobo ve Meireles"in kadroya intibakları takım oyunu oynanmasına vesile oldu.

Fenerbahçe, maçta orta saha göbeğindeki Mehmet Topal ve Meireles"in güzel, akıllı, dengeli futboluyla sahadan 3 puan ile ayrıldı; UEFA Avrupa Ligi"nde bir üst tura çıkma yolunda büyük avantaj sağladı. Bu maçta yine vefakar ve cefakar Fenerbahçe seyircisinin takımlarına desteği muhteşemdi.

Şayet savunmanın geri dörtlüsünün sağında ve solunda oynayan Gökhan ile Hasan Ali takımın bu iyi futboluna ayak uydursalardı herhalde Fenerbahçe daha farklı bir galibiyet kazanırdı. Geri dörtlünün göbeğinde oynayan Bekir ile Yobo"nun akıllı futbolu rakibe fazla pozisyon verdirmedi.

Kuyt, formda değildi ancak yine iyi niyetli futboluyla golü atarak görevini yaptı. Stoch, zaman zaman iyi, zaman zamansa kötü futbol oynadı. Sow"a gelince o da attığı golle direkten dönen topuyla alkışlandı. Fenerbahçe"de doktorluk yapıp da Sow"a "sakat, oynayamaz" raporu verip televizyona çıkan doktorun, Senegalli golcüyü seyrettikten sonra diplomasını geri iade etmesinin şart olduğunu söylemeliyiz. Fenerbahçe"yi bölmek, parçalamak isteyenler hiçbir zaman gayelerine ulaşamayacaklarını anlayıp artık spordaki barış ve kardeşliğe ihaneti bırakmalarını tavsiye ediyoruz.

Yine Fenerbahçe dün akşam aldığı 3 puan ile Türk futboluna büyük artılar getirdi. Fenerbahçe"nin aldığı bu galibiyet, bütün takımlarımızın menfaatine olmuştur. Herkesin bütün bunları değerlendirip Türk futbolunun kaostan çıkmasına yardımcı olmalarını tavsiye ediyoruz. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu bir kez daha hatırlatıp Aykut Hoca ile ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

11 yıl önce
3 altın puan
Mekânın şerefini içinde oturanlar sağlar
DEM Parti ile DEM Partililer… CHP’nin asıl zihniyetine dikkat!
Mülâhaza etmek
Siyasetçileri bürokratlara kurban etmek
Musallada bir sosyolog daha… Vehbi Başer’in ardından