|
Altın üç puan

Fenerbahçe dün akşam Şükrü Saraçoğlu Stadı"nda ilk 20 dakikada öyle bir futbol oynadı ki bütün oynadığı futbol stadı dolduran taraftarları mest etti. Ancak 11. dakikada golü bulduktan sonra yine müzmin hastalık geri pas, yan pas Fenerbahçe"de kendini göstermeye başladı. Halbu ki Fenerbahçe attığı derinlemesine paslarla Sow"un ayağından golü bulmasına rağmen 20. dakikadan sonra orta sahada Meireles ve Cristian"ın kötü futbolu Fenerbahçe"nin ikinci gol atmasını engelledi. Allah"tan Bekir, Yobo ve Mehmet Topal üçlüsü vardı da Fenerbahçe bu futbolcuların oynadığı futbolla Orduspor"a fazla gol şansı vermedi.

Geri dörtlünrün sağında oynayan Gökhan Gönül bu maçta eski Gökhan olarak futboluyla göze battı. Hem defansif yönü, hem de hücuma katılması Fenerbahçe için pozisyon zenginliği bulmasına neden oldu. Bu maçta her zaman çalışkan futboluna alıştığımız Kuyt iyi bir görüntü veremedi. Sadece Sow"un attığı golün pasında vardı.

Rakip kaleye baskı yapan Fenerbahçe Stoch"un attığı şutta direkten dönünce ikinci golü bulamadı. Bulamayınca da maçı zor hale soktu. İkinci yarı Sow"un kaçırdığı bir gol pozisyonu vardı ki oynadığı güzel futbola yakışmadı. Cristian"ın direkten dönen şutu Fenerbahçe için şanssızlıktı.

Sezer Öztürk"ün oyuna girmesi ve son dakikalarda attığı golle Fenerbahçe rahatlayarak üç puanı garanti etti. Fenerbahçe"nin bu formu yakalaması Spor Toto Süper Lig maçlarında ve UEFA Avrupa Ligi"nde daha iyi yerlere geleceğinin en büyük kanıtıydı. Doğrusu Fenerbahçe yorgun olmasına rağmen bu maçta üç puanı hakeden takım olarak göze battı., İnşallah Aykut Kocaman Fenerbahçe"deki hataları çözer ve daha iyi futbol oynayan bir takım yaratır. Fenerbahçe seyircisinin de layık olduğu futbolu göstererek puan cetvelinde üst sıralardaki yerini muhafaza eder.

Fenerbahçe aldığı 3 puanla puan cetvelinde 3. sıraya yükselirken, Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3"e indirdi ve ligdeki iddiasını sürdürdü.

11 yıl önce
Altın üç puan
İnsaf!
Dağ yürekli adamların büyük seçimine doğru
Demografik dönüşüm
Seçim bitsin, önümüze bakalım!
Yerel seçime ramak kala: DEM, Yeniden Refah ve İYİ Parti