|
Düşen belli ama...

Sahadaki iki takımdan biri şampiyon, öteki maçtan önce küme düşmüş.

Galatasaray''da üç futbolcudan biri Eboue; üç kişinin arasından ip gibi pas veriyor arkadaşına, mükemmel. Öteki Sabri deli dana gibi koşuyor ne yaptığı belli değil. Bir de Yiğit Gökoğlan var bitmiş ligde eski takımına karşı bile oynatılmayan!

Manisaspor''da da üç futbolcu var; biri Yiğit İncedemir her topta rakibe arkadan giriyor kısa yoldan çift sarıyla oyundan atılıyor, öteki Ahmet İlhan; yeteneği var aklı cebinde kalmış. Bir de İsaac var egoist. Çaprazdan kaleye asılıyor Mouslera''ya börek top! Pas verse Kahe golü atacak, vermiyor!

Manisaspor-Galatasaray maçının ilk yarısını seyretmek eziyetti. Kalite isimler bile ipe un sermiş durumdaydılar. Hadi Maisaspor''u anlarım zaten düşmüş. Ya Galatasaray!... Galatasaray iddiasız rakibini hallaç pamuğu gibi atması lazımdı ki Play off''a avantajlı girsin. Nerdeee... Takımda sadece Melo yok! Gerisi tamam. Play off''a uzak ara giden Galatasaray işte bu! Ne oynadığı belli değil. İşi zor. Takımın en iyisi Engin.

Devrede Sabri çıkıyor Aydın giriyor. İlk atakta hakem Aslanboğa, Aslan''a penaltı çalıyor ki evlere şenlik! Penaltı gerçekten çalma!... Hak çalma.

Aydın aut çizgisine yarım metre kala topa ayağının burnuyla vuruyor top çoktan auta çıkmış. Rakip kasıtsız Aydın''a bindiriyor. Penaltı!... Galatasaray Selçuk''la golü buluyor. Sonrasında Manisaspor çöküyor... Galatasaray dörtlüyor. Selçuk ikiliyor. Muslera penaltıdan üçüncüyü atıyor. Biliyorsunuz Muslera kaleci. Baroş da kırık burnuyla dördüncüyü kafalıyor. Maç da böyle bitiyor.

Galatasaray ligi uzak ara önde bitiriyor ama TFF hala şampiyonsun demiyor. Ligde düşen belli ama şampiyon hala belli değil.

Millet de TFF''den şikeyle ilgili karar beklerken Digitürk ''Play off''a kalan takımların hocaları yarın akşam Ligtv''de'' diye anons ediyor...

Demek Digitürk karardan emin.

Demek Türk futbolunu TFF değil Digitürk yönetiyor. Avanta Play off yayını da cabası...

Hani şampiyonluklar akıtılan terdi?

Para her şeye hakim geldi!

12 yıl önce
Düşen belli ama...
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak