|
Hanımlara gol demeti

Trabzon''da Galatasaray şov vardı!...

Avni Aker''de Trabzonspor yoktu!...

Galatasaray''da Selçuk ve Eboue vardı...

Trabzonspor''da Alanzinho ve Burak yoktu!

Galatasaray''da topyekun şampiyon olmak arzusu vardı,

Trabzonspor''da sadece Sadri Şener''le geçen senenin Kupa''sını istemek inadı vardı.

Varlarla yokların maçında tribünlerdeki hanımlar Galatasaray alkışlarken Trabzonspor''u mumla aradı!

Selçuk, Eboue ve hepsi

Selçuk Avni Aker''i gördü mü coşuyor. Avni Aker''dekiler de onu görünce dizini dövüyordur herhalde. Öyle iki gol geldi ki Selçuk''tan; biri duran toptan öteki Necati''nin kafasına nokta atıştan. Galatasaray iki dakika içinde 2-0 öne geçti. Dakika 22... Sonrasında misafir takım sazı eline aldı, belki de bu yılın en güzel maçını çıkarttı. Akordeon gibi açılıp kapanan Galatasaray 42''de yine Yine Selçuk ve yine Necati''yle üçledi. Ancaaak;

Bu golde ve Galatasaray''ın her atağında Eboue''nin payı vardı. Eboue''yi seyretmek futbol resitaline alkış tutmaktır. Mükemmel bir zeka ve mükemmel bir top tekniği... Üçüncü gol Necati''den ama Eboue''ni savunmadan çıkışı derslik. Selçuk''un ona yuvarlaması fotoğraflık! Seyret seyret alkışla... Eboue açık mı kafadan kaçık mı anlamak zor. Çat golde, çat Muslera''nın önünde... Harika bir kanat oyuncusu. Takım onunla coştu. Elmander, Emre, Engin, Hakan Balta, Necati hepsi takıma değer kattı. Fark daha da artardı, çok da gol kaçtı. Galatasaray takım halinde tam not aldı.

Devre bittiğinde hakemin bu oyuna haksızlık ettiğine hükmettim. Bu zevkli oyun kesilmezdi.

Sadece Colman

Trabzonspor için iki söz yeter;

Nerdesin uşağum!

Play off''ta sanki Trabzonspor yok. Kendi evinde bile yok. Takım artık durma noktasında. Colman da olmasa atağa kalkamayacaklar, gol bile bulamayacaklar. İkinci yarı Volkan biraz takıma ''ekşın'' getirdi o da nafile... Zokora da eh işte... Olcan golde var sahada yok! Trabzonspor''da Alanzinho da yok. Burak da olmayınca puan da yok. Henrique de bu takıma az. Şenol Güneş hepten çaresiz. Sadece kenardan ''vokal'' yapıyor. Oysa Galatasaray sonlarda durdu. Trabzonspor çok pozisyona girdi gollerini çoğaltamadı. Maç da altı golle bitti.

Lider korkuyla gittiği deplasmandan gol çokluğu ile döndü.

Böylece de Galatasaray Trabzonlu hanımlara rengahenk gollerden bir demet sunmuş oldu.

12 yıl önce
Hanımlara gol demeti
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler