|
Ne olacak şimdi?

Üç gün öncenin Trabzon''daki güzel maçına Arena''da gölge düştü. Bu kez berbat bir maç seyrettik. Galatasaray da Trabzonspor da tanınmaz haldeydi. Trabzonspor biraz daha gole yakındı. Burak''ın kaçırdığı gol, gol kralına yakışmadı. Galatasaray Arena''da pozisyona dahi giremedi desek yeridir.

Maça üç oyuncu damga vurdu; Elmander, Giray ve Semih!

Elmander yine her zamanki gibi takımın en gayretli adamıydı. Koştu, didindi, rakibe bastı en çok kilometre yapan oldu. Necati onun yanında yaya kaldı! Bir ara Elmander-Necati kapıştı. Elmander haklıydı çünkü Necati gerçekten durarak oynuyordu.

Giray-Elmander, Giray-Necati çekişmeleri de futbol adına üzüntü vericiydi. Her üçü de hakemi aldatmaya yönelik işler yaptı.

Semih her zamanki gibi topla oynamak yerine rakiple gereksiz itişmelere giriyor. Terim bu çocuğun kulağını çekmeli. Bir savunma oyuncusu her pozisyonda rakibin önüne geçip topa sahip olmaya çalışmaz! Nitekim Semih''in bu hamleleri çoğunca rakibe avantaj oluyor. Semih yok yere rakibini kaçırıyor Galatasaray savunması da açık düşüyor.

Hakem vasat bir maç yönetti ama Cheh de Selçuk''a yaptığı hareketle kırmızı kartı hak etmişti, Tolga kardeş uyudu! Selçuk''un dizi dönmediyse verilmiş sadakası varmış!

Galatasaray''ın anlaşılmaz derecede gergin olduğu maçta Terim yine aynı dakikalarda aynı oyuncuları değiştirme alışkanlığını sürdürdü. Yeşil elmayı alıp kırmızı elmayı soktu. Bu değişikliklerin faydası yok. Yine Aydın girdi, yine Baroş girdi. Elmander sola geçti. Baroş-Necati ikilisi gole yakın oldu. Bunlar beyhude geçen ilk yarının kefaretini ödemez! Bu kadroyla oyuna başlayacaksın ki bir şeye benzesin!

Terim, ikinci sarıdan kırmızıya dik giden Melo''yu da oyundan alarak iki puan daha hediye etti. Sonlara doğru Galatasaray biraz kıpırdadı. Necati herkesi aşan topta kafayı dışarı attı, Aydın''ın golü ofasyt sayıldı, Eboue saldırdı, ortalık karıştı. Gol şansları harcandı. Şenol Güneş de bastıran Galatasaray''a karşı oyuna Henrique''yi alarak o da golü düşündü ama nafile. Süper Final süper hayal kırıklığı yaşattı. Galatasaray kendi evinde Trabzonspor''u yenemediği gibi Muslera sayesinde yenilgiden de kurtuldu.

Ne olacak şimdi?

Terim''e göre bu takım Fenerbahçe''yi Kadıköy''de yener.

Bana göre geçiniz!

Hatice''ye değil neticeye bakınız.

Lafla gol atılmıyor.

12 yıl önce
Ne olacak şimdi?
Karşı cihatçılar ve Batılı yalnız kurtlar
Kara dinlilerle milletin savaşı
Odadaki fil!
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?