|
Vur kafanı taşlara

Bu sözüm hepsine; bu sene bütün takımlar kafalarını vuracak taş arıyorlardır. Sezon içinde öyle puanlar kaybettiler ki yanmamak mümkün değil... Deplasman mağlubiyetlerini ya da derbileri kastetmiyorum, maç var kaybedilir, benim dediğim pisi pisine verilen puanlar... Eğer ki Galatasaray kendi sahasında beraberlikler almasa, deplasmanda aldığı maçları berabere bitirmese belki de şimdi liderdi... Ama bunları Fenerbahçeliler de Beşiktaşlılar da söylüyordur. Hele Beşiktaşlılar dizlerini dövüyorlardır! Fener''i geçen hafta yenseler bugün lider olacaklardı da demek mümkün değil, o da Bursa''da yenildi... Ama hiç olmazsa Fener''in de Trabzon''a kaybıyla arada iki puan kalmış olacaktı!

Bu hafta da Galatasaray-Fenerbahçe maçı var!

Deli olamamak işten değil, Galatasaray da geçen hafta sahasında Antalya''ya iki puan kaptırmasa...

Haftaya Fener''i yense...

Yani kısacası;

Halamın gözlükleri olsa gazeteyi iyi okurdu, gibi bir şey!

Her takımın bir pişmanlığı var bu sene! ...se ile ...sa ile olmuyor!

Beşiktaş''ı yakaladılar

Gerets galibiyet takımı kurmuş. Carrusca sürpriz olmuş... Daha maçın başında Carrusca harika bir frikik kullandı kale boşluğuna mükemmel top yolladı Ümit Karan vuramadı, vursa gol! Bütün kornerleri de Carrusca kullandı, güzel yerlere ortaladı ancak oyun içinde yine çıt kırıldımdı... Galatasaray''ın kanatları iyi işlemedi. Necati sağda battal oldu.

İliç oyunun içinde beyin. Defansın arkasına attığı topa koşan Ümit Karan rakipleri peşine takarak net vuruşla golcülüğünü ispatladı. İşte deplasmanda kontratak budur. İyi pas, kuvvetli adam ve gol vuruşu! Galatasaray maç içinde böyle pozisyonları yakaladı, tek golde kaldı. Galatasaray''ın sayılmayan golü doğru karardı.

İki Mehmetler

Mehmet Topal ve Mehmet Yıldız oyunu sürükleyen isimlerdi. İkisi de takımları adına iyi işler yaptılar. Yıldız çok güçlü, rakip defansı ve Mondragon''u epey zorladı, bir keresinde onu da geçti boş kaleye atamadı. Maçın Sıvas adına en önemli pozisyonuydu. Balili de gayretliydi ama Song yine defansını toparlayan isim oldu! Ah Gerets ah!... Ah Canaydın ah! Uzun süre Song''u kestiniz takım yalpaladı.

Bu maç daha çok rakip kaleler önünde oynandı. İki taraf da gole koştu. Hakem Aytekin Durmaz başarılıydı, oyunu kesmeden yönetti, hata yapmadı.

Bakalım son iki haftada Galatasaray, Champ Ligi vizesi alabilecek mi?

Haftaya Fener''i yenerse iş değişir.

17 yıl önce
Vur kafanı taşlara
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset