|
15 Temmuz: FETÖ+NATO+ABD+CIA!

15 Temmuz'da Paralel darbe girişiminin yaşandığı saatlerde Amerikan Ordusu'nun eski istihbaratçılarından emekli yarbay Ralph Peters, Neo-Con'cu Fox News televizyonuna çıkıp aynen şöyle dedi:



Bu darbe, Türkiye'nin İslami bir diktatörlük olmaktan kurtulması için son şansıdır. Hata yapmayalım. Bu darbede rol alanlar iyi adamlardır

!"


Mister Peters, Paralel darbe (işgal) girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine ise

Şayet darbe başarılı olsaydı, İslamcılar kaybedecek, biz kazanacaktık!

"

diye konuştu!



*


Emekli istihbaratçının sözleri, sadece kendisinin değil; Derin ABD'nin görüşleridir. Bu feveran FETÖ'cü darbe girişiminin perde arkasında ABD'nin bulunduğunu açık ediyor.



“İyi adamlar" dedikleri FETÖ'ün Askerleri; başta TBMM olmak üzere bazı devlet kurumlarına ait binaları bombaladılar, halkımızın ve güvenlik güçlerimizin üzerine ateş açtılar, 250'ye yakın masum insanımızı taammüden katlettiler!



Paralel Terör Örgütü'nün “büyük patron"unun İslam Düşmanı ABD olduğu gerçeği bir defa daha tescillenmiştir.



*


FETÖ-NATO darbe girişiminin berhava olması, ABD'yi büyük hayal kırıklığına uğratmıştır. 15 Temmuz'da Bağımsız Türkiye'yi FETÖ'cü işgal kuvvetleri eliyle işgal etmek istediler; başaramadılar!



On yıl önce kaybettikleri Türkiye'yi yeniden ele geçirebilmeye “bu denli" yaklaşmışken; FETÖ-NATO darbe operasyonunun akim kalması, Washington'ı fevkalade üzdü. Bunalıma girdiler…



Duvara dayandılar. Himayelerindeki FETÖ lideri Mr.Gülen'in iadesi konusunda ipe un seriyorlar!



ABD, Gülen'i Türkiye'ye iade etmediği sürece “terör örgütü liderini koruyan bir devlet olarak" zor durumda kalmaya devam edecektir. Bu uzun yıllara dayalı derin ilişkide ve dahi 15 Temmuz darbe girişiminde kuklacı ABD-NATO'dur, kuklası da FETÖ'dür…



Operasyon (darbe girişimi) Gladyo faaliyeti kapsamında, CIA destekli olarak icra edilmiştir!



*


ABD'nin Dışişleri Bakanı Colin Powell'ın özel kalem müdürü Lawrence Wilkinson, CIA Direktörü John Brennan'ın Türkiye'deki başarısız darbe girişiminde rolü olduğunu söyledi…



“Bence John Brennan ve diğerlerinin Türkiye'de neler olup bittiğinden haberdar olduklarına şüphe yok" diye de ekledi.



CIA'in konumu, haberdar olmanın çok ilerisindedir. CIA işin içindedir!



Mr.Brennan, kaçamak cevaplarla falan vaziyeti kurtaramaz.



FETÖ darbesinin organizasyonunda, dahası sahada “işbirliği halinde" CIA vardır. İncirlik Üssü, Paralel Darbe Girişimi'ne yardım ve yataklık yapmıştır.



İlk defa 1960'lı yılların başlarında CIA ile bağlantıya geçmiş olan Mister Locaefendi, 1999'dan beri Pensilvanya'daki çiftliğinde CIA'nin himayesindedir.



Kaçak vaziyetteki CIA elemanı Paralel Emre Yaramaz, 14 Eylül 2015 tarihinde twitter'da Türkiye'ye döneceği tarihi kendisinden çok emin bir biçimde açıklarken “Temmuz 2016" diye yazmıştır!



Mal, meydandadır!



*


Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova “NATO'nun darbe girişiminden haberi olduğu halde Türkiye'ye tek bir bilgi dahi vermediğine" dikkat çekti...



NATO'nun konumu haberdar olmanın çok ötesindedir. NATO işin içindedir!



Zaharova, Türkiye'deki darbe girişiminin Varşova'daki NATO zirvesinden sadece bir hafta sonra gerçekleştiğini de işaretliyor…



Cumhurbaşkanı'nın başyaveri Paralel Albay Ali Yazıcı, sözü edilen zirveye katılan meslektaşlarımızdan bazılarına “Çok yakında darbe olacak, hem de darbeyi sizin Paralelci dedikleriniz yapacak!" dememiş miydi? Bunları söylerken kendisinden o kadar emindi ki!



Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı'nın komutanı Paralel Albay Tanju Poshor'un “NATO'nun izniyle" darbe girişimine katıldığı da ortaya çıktı!



Adı geçen albayın, daha önce Paralel Yapı'nın bir başka kaçak CIA elemanıyla (Balyoz CD'leri kapsamında) çok sayıda telefon görüşmesi yaptığı saptanmıştı!



Paralel'in

o CIA elemanı,

darbe girişiminden bir gün evvel Cumhurbaşkanı için “Yatakta basıp, şafakta asacaklar" diye tweet atan vatan haininin ta kendisidir! Kapılandığı CIA'ine ve ABD'sine artı Pensilvanya'nın Askerleri'ne o kadar güveniyordu ki, darbenin gerçekleşeceğinden pek emindi!



*


ABD, Temmuz 2013'te Mısır'da “Seçilmiş Cumhurbaşkanı'nı deviren" Sisi Darbesi'nin de arkasındaydı…



ABD, Mısır'da başardı. Türkiye'de ise başaramadı, kaybetti.



Mısır'daki darbeyi müteakip, Mister Pensilvanya Mister Sisi'yi telefonla arayıp tebrik etmişti!



Son günlerde Türkiye'nin Mısır'la da ilişkilerini normalleştirip diplomatik temaslar sağlayacağı beyan ediliyordu…



Peki, Mısır'daki Sisi rejimi 15 Temmuz'la alakalı ne yaptı?



Sisi, BM Güvenlik Konseyi'nin Türkiye'deki darbe girişimini kınamasını engelledi! Haberi veren de İsrail'in Haaretz gazetesidir!



Darbeyle gelen Amerikancı ve İsrailci Mısır rejimi, “Türkiye'de darbe başarılı olamadı; Erdoğan ve AK Parti Hükümeti hala dimdik ayakta" diye karalar bağlamış durumdadır!



En ziyade karalar bağlayanlarsa ABD-İsrail tandemi ile AB'dir!


#BM Güvenlik Konseyi
#Paralel darbe
#Sisi rejimi
#CIA
#FETÖ
8 yıl önce
15 Temmuz: FETÖ+NATO+ABD+CIA!
X’e kısıtlama an meselesi
Musevî bir yasadan Kızıl Düve miti üretmek
Sosyal çürüme yazıları 2: Her türden bağımlılıklar cumhuriyeti
Bir bu eksikti...
IBAN veren esnafın katli vacip mi?