|
15 Temmuz’daki CIA ajanları...

Donald Trump'ın başkanlık kampanyasında “üst düzey danışman” olarak yer alan James Woolsey, Bill Clinton'ın ilk döneminde iki yıl süre ile (1993-1995) CIA'in başındaydı. Trump'ın seçim zaferinden sonra yaptığı konuşmada teşekkür ettiği istihbaratçılar arasındaydı.



Woolsey, 15 Temmuz'daki darbe kalkışması hakkında CNN'de konuşmuş; girişimi “Taktik başarısızlık” olarak nitelendirmişti…



O yayında, enteresan bir detayı izleyicilerle paylaşan Woolsey, “Geçtiğimiz yılın (2015) altı ayını Türkiye'de geçirdiğini” söylemişti!



Eski CIA Başkanı, bu süre zarfında Türkiye'de ne yapmıştır?



2015'in Eylül ayından itibaren “Ankara'da kapı kapı dolaşan” kimi FETÖ kuryelerinin “En geç Temmuz 2016'da yüzde bir katrilyon askeri darbe olacak. Tayyip devrilecek!” diye konuştuklarını daha evvel bu sütunda yazmıştık…



Tam da burada; Trump'ın başkanlık kampanyası sırasında attığı

“15 Temmuz'da, 13 CIA görevlisi Türkiye'de darbeye yardım etti”

şeklindeki tweet'i hatırlayalım!



İslam düşmanı

Donald Trump

bile 15 Temmuz'un arkasında ABD-CIA'in olduğunu itiraf etmiştir. En iyi belge, itiraftır! Şu anda ABD'nin seçilmiş başkanı sıfatını taşıyan bir şahsın itirafından söz ediyoruz! Trump, 13 CIA'ci bağlamındaki bilgiyi danışmanı James Woolsey'den mi almıştır?



15 Temmuz'da FETÖ ile birlikte CIA ajanları da işin içindeydi, sahadaydı! Üstelik sayıları Trump'ın verdiğinden çok daha fazlaydı! Ankara'nın elinde darbe girişiminde yer alan CIA ajanlarıyla alakalı yeterince “sarsıcı” kanıt mevcut! Cumhurbaşkanı'nın “Bildiklerimi günü gelince söyleyeceğim!” dediği hadise, bu mevzu ile ilgili olabilir mi?



*


Şimdilerde Donald Trump'ın dizinin dibinde oturan CIA'in eski direktörü

James Woolsey,

WINEP'in (Washington Institute for Near East Policy) danışmanları arasındadır. Cengiz Çandar'ın kankası olan “Neo-Con” Paul Wolfowitz de WINEP'in danışman kadrosundadır.



WINEP, Terör Devleti İsrail'le doğrudan bağlantılıdır. İslam düşmanlığı ile öne çıkmış bir kuruluştur. FETÖ'nün kaçaklarından CIA elemanı Mister Emre Yaramaz'ın ABD'deki ilk işvereni WINEP idi! Stajını orada yapmıştır!



*


James Woolsey'nin eşi Suzanne Woolsey,

CIA

ile bağlantılı

“German Marshall Fund”

da Danışma Meclisi üyesidir…



Udo Ulfkotte, “Satılmış Gazeteciler” adlı kitabında “James Woolsey ile ilk irtibatı GMF üzerinden kurduğunu” itiraf etmiştir!



Ulfkotte aynen şöyle diyor: “2005 yılının yazıydı. Hamburg'da Gruner+Jahr yayınevinden, CIA'in eski şefi Woolsey ile telefonda bir saatten fazla konuştum. Karısı Atlantik ötesi propaganda kuruluşu German Marshall Fund'da çalışıyordu. Konuşma sırasında Woolsey önce Virginia'daki bürosundaydı; sonra limuzindeydi; daha sonra da bir helikopterdeydi. Bu sırada bağlantının kesilmemesine hayret ettim. Bağlantı, sanki o karşımda oturuyormuş gibi iyiydi…”



Udo Ulfkotte, James Woolsey ile “ekonomik casusluk” üzerine konuşuyordu! Woolsey, ondan “ABD'nin Almanya'daki gizli servisler üzerinden ekonomik casusluk yaptığı gerçeğinin hasıraltı edilmesine yarayacak” bir haber istiyordu!



*


German Marshall Fund, Derin Almanya'yı yöneten Amerika'ya bağlı bir propaganda kuruluşudur:



Dünya Yahudi Kongresi

'nin (1936) kurucularından olan ve uzun yıllar başkanlığını da yapan Nahum Goldmann'ın oğlu “

Guido Goldmann

tarafından” kurulmuştur!



Casusluk sanığı John Dündar için “Büyük Kahraman” diyen ABD Başkan Yardımcısı

Joe Biden

giderayak

“Siyonist”

olduğunu beyan etmişti! Mister Biden bu açıklamayı Dünya Yahudi Kongresi'nin New York'taki toplantısında yapmıştır!



En eski Yahudi organizasyonu olan

B'nai B'rith

(Kuruluş: 1843) dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder. Dünya Yahudi Kongresi'nin de “çatı örgütü” konumundadır.



Yeri gelmişken, soralım:

Süleyman Demirel

'in “Dünya Yahudi Kongresi ile dolayısıyla B'nai B'rith ile bağlantısı” hangi seviyedeydi?



Türkiye Büyük Locası'nı 1981-1986 yılları arasında yöneten “Büyük Üstad!” Şekür Okten ile Süleyman Demirel “mason ikizi”dir!


1950'li yılların tam ortasında mason locasına girmişlerdi. Demirel'in matrikül numarası 48, Okten'in ise 49'dur…



6 Haziran 1985 tarihinde İsrail Büyük Locası'na bağlı olarak kurulan Telaviv'deki 73 sayılı “Nur” Locası; dönemin Türkiye Büyük Locası “Büyük Üstadı” Şekür Okten ile

TESEV

'in kurucularından Jak Kamhi'nin katılımıyla (bu ikili tarafından) açılmıştır!



Bu açılıştan tam on yıl evvelinde (1975) Fetullah Gülen “Kasım Gülek'in aracılığıyla” mason locasına dâhil olmuştur.*


*


1996-1998 yılları arasında TSK'nın Telaviv Askeri Ataşesi olarak görev yaptığı dönemde, oradaki Nur Locası'na giren şahıs kimdi?



El Cevap:

FETÖ+ABD+CIA

'in 15 Temmuz'daki darbe girişiminde ön planda yer alan ve şu anda tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı

Akın Öztürk!

#Donald Trump
#FETÖ
#Joe Biden
7 yıl önce
15 Temmuz’daki CIA ajanları...
Efendimiz’in (sav) Zekatı-1
Milyonlar milyarlar havada uçuşuyor
Sandık başına giderken…
Operadaki Hayalet’in “kehaneti” gerçekleşirse…
Ayasofya’yı açan adama vefa zamanı