|
Eş Bombalar’ın perde arkası
Eski Kaşar CIA ajanı Graham Fuller'ın “yakın çalışma arkadaşı” Henri Barkey, 10 Eylül 2015 tarihli Financial Times'ta “Ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da HDP Meclis'e giremeyecek, şehirler havaya uçacak” diye yazdı!

Bağımsız Müslüman Türkiye'nin tescilli düşmanı olan Barkey'in bu sözleri, Ankara'daki canlı bomba saldırısının ardında “kimlerin” olduğunu da, bu terör eyleminin kimler için (kimlere fayda sağlayacağı hesap edilerek) yapıldığını da anlatmaya yetiyor.

-Hem de, bir ay öncesinden!

*

1 Kasım'da bir kere daha barajı geçebilmesi amacıyla, HDP'yi “mağdur” göstermeye ayarlanmış bir kontra terör eylemi gerçekleştirildiği aşikârdır.

Barajı geçemediği takdirde de; Bağımsız Türkiye'yi can evinden vurması için yazılan kaos senaryoları, “terör mühendisliğine” dayalı “saldırı planları” hazırda bekliyor!

Derin Kuklacılar: ABD ve İsrail…

Kuklaları da, “taşeron” terör örgütleri:

En başta PKK ve DHKP-C ile DAEŞ…

*

2011'de çıkan “Türkiye'nin Kürt Meselesi” adlı kitapta Graham Fuller ile Henry Barkey'in imzaları var. Kitap, çok daha önceki yıllarda yazmış oldukları “Kürt Raporu”dur!

Ankara'da terör saldırısının olduğu alanda “sırıtarak” dolaşan Terör Partisi'nin eş genel piyonu Mr. Demirtaş'ın, Kobani Kalkışması'ndan birkaç gün evvel Washington'da ziyaret ettiği, sufle aldığı “Eski Kaşar” CIA ajanı kimdi?

İşbu derin şahsiyet, Paralel Yapı'nın “Kâinat İmamı” için “referans” olmuş “uzatmalı” bir ajandır…

-Barkey'de de “emeği” var!

*

Henri Barkey, Financial Times'taki yazısında HDP'yi sanki PKK terör örgütünden “farklı imiş gibi” göstermeye, aklınca “sempatikleştirmeye” yelteniyordu!

Mesela “PKK'nın liderleri, Kürt hareketinin liderliğini HDP'ye bırakmak istemiyor. Demirtaş'ın bir problemi de budur…” lafı, Barkey'e ait…

Peki, bu “göz bağcı” lakırdının bir benzerini nereden hatırlıyoruz?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, kısa bir süre önce BBC'ye konuşmuş, Terör Partisi'ni “şirin” göstermeye çalışmıştı!

Kılıçdaroğlu, aynen şöyle demişti: “PKK'nın terör eylemleri tamamen HDP'yi zor durumda bırakıyor. PKK'nın hedefi, HDP olabilir. Şahsen PKK'nın HDP'nin baraj altında kalması gibi bir amaç taşıdığını düşünüyorum…”

Bu sözleriyle “aklımızla alay eden” CHP liderine, işbu “optik çarpıtma”yı kimlerin “üflediğini” görmek hiç de zor değildir!

*

PKK'nın teröristbaşı Cemil Bayık, geçenlerde 1 Kasım için HDP'ye oy istedi. Barkey ve Kılıçdaroğlu, görüntüleri bangır bangır yayınlanan bu çağrıyı “yok” kabul ediyor!

Bayık, 7 Haziran'da oy verenlere de teşekkür etmişti:

HDP'ye Kızılay'lık yapan mı; CHP idi…

Paralel Yapı'nın ağabey ve ablaları da, HDP için kapı kapı dolaşıp “canla başla” oy istemişlerdi.

*

Şu CIA'ci Henri Barkey “Erdoğan, her halükarda bir kaybet-kaybet durumuyla karşı karşıya” diye yazdı!

Bu iddiasının hemen ardından, “Ya seçimlerden aynı sonuç çıkacak ya da HDP Meclis'e giremeyecek ve şehirler havaya uçacak” cümlesi geliyordu!

Peki, PKK'nın bir diğer teröristbaşı Murat Karayılan, Ankara'daki canlı bomba saldırısından on iki gün önce ne demişti?

“Metropollerde bomba patlatırız” diye tehdit etmişti!

*

Final: ABD, başta Ortadoğu olmak üzere dünyanın dört bir tarafında TERÖR'ün mühendisidir…

İsrail ve Almanya ile birlikte PKK terör örgütünün en büyük destekçisidir…

Amerikan kargo uçakları, PKK terör örgütünün Suriye kolu olan PYD'nin “askeri kanadı” YPG militanlarına Pazar gecesi havadan “yüklüce” silah indirdi!
#Ortadoğu
#Kürt Meselesi
#Paralel Yapı
9 yıl önce
Eş Bombalar’ın perde arkası
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi