|
Fena yakalandılar!
TIR’ların durdurulması operasyonunu yönlendiren Paralel Yapı mensubu iki imamın ABD’nin Ankara Büyükelçililiği ile İstanbul Başkonsolosluğu’nu aradığı
belgelendi!

19 Ocak 2014’te TIR’ların durdurulmasını müteakip yapılan ilk üç telefon görüşmesi, 20 Ocak 2014’te gerçekleştirilmiş…

21 Ocak’ta ve 24 Ocak’ta birer kez, 6 Mart’ta iki defa Sam Amcaları’nı aramışlar!

Paralel’in sivil imamlarından Bayram Andaç toplamda beş buçuk dakika, Muharrem Gözüküçük ise toplam üç dakika süre ile büyükelçilik+konsolosluk görevlileriyle görüşme yapmışlar!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı, 30 Haziran 2017’de yani geçen hafta içinde ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne yazdığı yazıda işte bu iki Paralel imamın “Hangi gerekçe ile büyükelçiliği ve konsolosluğu aradığını, hangi görevlilerle görüşme yapıldığını, görüşmenin konusu ve mahiyetinin ne olduğunu” sordu.

Amerikan Büyükelçiliği “Savcılık bizden bilgi istemedi” diye açıklama yaptı: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bunun üzerine jet hızıyla ilgili yazının 5 Temmuz Çarşamba günü saat 15.26’da ABD elçilik görevlisine teslim edildiğini açıkladı.

FETÖ’nün derin patronu
ABD, bir kere daha enselendi.

Tam da burada, FETÖ+ABD’nin fena enselendiği bir başka hadiseyi hatırlayalım:

15 Temmuz gecesi Ankara’daki Akıncı Hava Üssü’ne giderek “darbe kalkışmasının fitilini ateşleyen” Pensilvanya’dan talimatlı firari imam Adil Öksüz’ün, 21 Temmuz sabahı ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu’nca telefonla arandığı geçtiğimiz Nisan ayının ilk haftasında ortaya çıkmıştı.

*

TIR’larla ilgili soruşturma kapsamında ifade veren bir gizli tanığın, “MİT TIR’larının durdurulma talimatının bizzat Gülen tarafından verildiğini” anlattığını da buraya ekleyelim.

TIR operasyonu sonrası telefonla ABD Büyükelçiliği’ni dört kez, konsolosluğu bir kez arayan Bayram Andaç’ın; FETÖ’nün
“Kozanlı Ömer”
diye bilinen Emniyet İmamı Osman Hilmi Özdil ile yoğun telefon irtibatı da belgelendi.
Şike Kumpası davasında deşifre olan
Rauf Atilla Polat
mı; işte bu firari Osman Hilmi Özdil’in mutemet Paralel elemanıdır!

2015’te yurtdışına kaçan Rauf Atilla Polat, 2010-2011 sezonunda “haber x” adlı internet sitesinde yazıyordu! Söz konusu yazıların arkasındaki ismin (daha doğrusu yazıları yazanın ve Rauf Atilla Polat’ın kimliğini kullananın) Osman Hilmi Özdil olduğu ortaya çıktı.

Bu yazılardan ikisi (15 Nisan 2010 ve 25 Ocak 2011 tarihli olanları) Şike Kumpası’nın “habercisi” gibiydi!

Bu çerçevede Rauf Atilla Polat’ın imza attığı bir başka yazı ise 3 Temmuz’dan sadece beş gün sonra (8 Temmuz 2011) yayınlandı: “Aziz Baron” başlığını taşıyordu; Paralel Yapı’nın hedef aldığı/operasyon yaptığı “kulüp başkanının içeri alınmasını” kendi üslubunca kutluyordu!

*

FETÖ’nün Şike Kumpası davasının sanıkları arasında da yer alan
Ekrem Dumanlı,
Kılıçdaroğlu ile Berberoğlu’nu 17 Mayıs 2015’te Zaman’ın binasında ağırlamıştı: CHP genel başkanına TIR’ların görüntülerini izlettiren mi; günümüzün firarisi Ekrem Dumanlı’dır.

Kılıçdaroğlu, 20 Mayıs 2015’te Hürriyet’e “TIR’ların filmleri var. O görüntüleri seyrettim” diyordu!

Enis Berberoğlu, işte bu görüntüleri 27 Mayıs 2015’te John Dündar’a ulaştırdı. Dündar da o dönemde yayın yönetmenliğini yaptığı Cumhuriyet’in manşetinden 29 Mayıs 2015 tarihinde söz konusu
ihanet yayınını
gerçekleştirdi.
Kılıçdaroğlu, MİT TIR’larının durdurulduğunda dönemde ABD’nin Ankara Büyükelçisi olan
Francis Riccardone
ile de ondan sonra bu göreve gelen ve hâlihazırdaki büyükelçi
John Bass
ile de “kapalı kapılar ardında” görüşmeye özen göstermiştir. Ezcümle, her iki büyükelçiden de sufle almış bir genel başkandır!

Enis Berberoğlu’nun casusluktan yirmi beş yıl hapis cezası alması üzerine 15 Haziran’dan bu yana İstanbul’a doğru yürüyen Kemal Kılıçdaroğlu, kaostan fal tutmaya devam ediyor. “Adalet” maskesiyle casusluğa “koltuk çıkma” yürüyüşü yapan Kemal Bey, 15 Temmuz’a ısrarla “kontrollü darbe” diyerek FETÖ’yü himaye etmeyi sürdürüyor.

*

CHP’nin İstanbul’a yürüyüş konvoyuna saldırıya hazırlanan altı DAEŞ’li teröristin ele geçirilmesiyle devasa bir provokasyon önlendi. Yürüyüşçülerin üzerine sürülmesi planlanan minibüste bulunan “AK Parti bayrakları” provokasyonu hazırlayanların suçu “kimin üzerine yıkmak istediklerini” deşifre etti! ‘Ters manyel’ bir operasyona dayalı
Kaos Senaryosu
yazan derin karargâhın planı akamete uğradı.
DAEŞ eşittir, ABD+CIA demektir. Defalarca kanıtlandı.

CIA’in elemanı Emre Yaramaz, 22 Haziran’da twitter’da “RTE rejimini tanıyorsam, Adalet Yürüyüşü kitlelerin katılacağı İzmit-İstanbul’a yaklaştığında saldıracaklardır” diye yazdı.

Firari Paralel Ajan’ın, Erdoğan’a bühtanda bulunurken bir yandan da “nokta atışı” yapması; DAEŞ kamuflajlı kanlı saldırı planından FETÖ’nün haberdar olduğunu, daha doğrusu Paralel Yapı’nın da işin içinde yer aldığını belgeliyor!

#MİT TIR'ları
#15 Temmuz
#FETÖ
#CHP
7 yıl önce
Fena yakalandılar!
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’