|
Gladyo Terörü’nün destekçileri nasıl “tik tak” ediyor?

Paralel Yapı'nın kaçak savcıları Öz ile Kara'nın Türkiye'ye iade edilmeyeceğini açıkladılar; casusluktan yargılanan firari John Dündar'ın cebine de Alman pasaportunu koydular. HDP'nin eş genel başkanlarıyla bazı vekillerinin tutuklanmalarına karşı Ankara'ya ateş püskürüyorlar…



Tüm bunları, Terörizmin Hamisi Alman devleti yapıyor.



Almanya derin devleti; Terörizmin Mühendisi olan Derin ABD'nin kontrolündedir.



Almanya'nın dış istihbarat teşkilatı BND'yi, vaktiyle CIA kurmuştur. Günümüzde de CIA yönetiyor.



Uzun yıllar boyunca Türkiye'deki Baronsal Gladyo'nun medyadaki “psikolojik harp merkezi” olarak faaliyet gösteren Hürriyet, Derin Almanya'nın gazetesi Bild ile ikiz kardeş gibi yayın yapar!



Bild'i yayınlayan (Yahudilere ait) Axel Springer şirketi, İsrail devletinin Almanya medyasındaki dublajcısıdır. Doğan Holding'in de ortağıdır.



Bild'in CEO'su Kai Diekmann, 2004 yılından bu yana aynı zamanda Hürriyet'in yönetim kurulu üyesidir. Udo Ulfkotte, Diekmann'ın CIA'e bağlı olarak çalışan bir “Satılmış Gazeteci” olduğunu son yazdığı kitapta belgelemişti.



*



PKK'nın azılı destekçisi Bild, Batılı devletlerin maşası durumundaki terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP'ye yönelik tutuklamalardan sonra “Diktatör Erdoğan” manşetini attı!



Siyasi tarihimizde; Sömürgeci Batı'nın taleplerine hangi lider karşı çıkmış, dik durmuşsa Batı Medyası ile İçimizdeki İliştirilmiş Baronsal Medya'da kendisine “Diktatör” denilerek karalanmıştır. İşte bu “şifre” sözcükle hedef alınmış siyasi liderlerden Menderes'in 1961'de asıldığını; Özal'ın 1993'te zehirlendiğini; Erdoğan'ın 2012'de zehirlenmeye çalışıldığını ve dahi 15 Temmuz 2016'daki FETÖ-CIA-ABD-NATO darbe girişimi esnasında katledilmek istendiğini unutmayalım!



*



Bild, bazen Ertuğrul Ö. adındaki “Gladyo Gazetecisi”ne köşe açar; işbu Batıcı etki ajanı da orada Bağımsız Müslüman Türkiye'ye sallar! Kankası Diekmann'ın “Türkiye Şubesi” gibi çalışan Ertuğrul, Bild'deki bir yazısında PKK terör örgütünden “Radikal Kürt partisi” diye söz etmişti!



Terör Partisi'nin eş genel başkanı Mister Demirtaş, Aydın Doğan'ın CNN Türk'ünde saz çalmış; Erdoğan'a “Seni başkan yaptırmayacağız” diye babalanmıştı! “HDP'ye oy ver, kurtul” başlığı, yine o ekranda asılı kalmıştı…



HDPKK'nın ve FETÖ'nün destekçisi Hürriyet, bazen değil “her zaman” Almanya'dır, İsrail'dir, Amerika'dır, İngiltere'dir, Fransa'dır, Yunanistan'dır!



İsrail devleti ile iki hafta ara ile kurulan Ecnebi Hürriyet gazetesi, 1948 yılından beri Türkiye'de

“gayrı milli”

olarak konuşlandırılmıştır. Logosunun sol tarafındaki Türk Bayrağı yıllardır bu derin hakikati perdeleyebilmek içindir!



Hürriyet; başta ABD, İsrail, Almanya olmak üzere Batılı devletleri asla eleştirmez! Bu devletlerin her türlü barbarlık, zulüm, katliam ve terör üretimine selam durur!



İslam dünyasına karşı daima Haçlı Siyonist İttifakı'nın yanındadır. Hürriyet'in, Haçlı Siyonist devletlerinin ulusal menfaatlerini korumaya ayarlanmış bir yayın politikası vardır.



Bağımsız Türkiye'nin milli menfaatlerine karşı “psikolojik harp” yöntemiyle savaşır!



*



“Ortadoğu'da Türkiye'nin ne işi var?” diye iliştirilmiş bir replikle sorar; buna mukabil “ABD'nin ne işi var?” diye asla sormaz! Dahası, sadece Kuzey Suriye'yi veya Kuzey Irak'ı da değil bütün Ortadoğu'yu ABD'nin yönetmesini arzu eder!



Türk askerinin, Kuzey Suriye'de PKK devleti kurulmasını engelleyen Fırat Kalkanı harekâtından fevkalade rahatsızlık duyar; PKK-PYD-YPG teröristlerinin “Fırat'ın Gazabı” adını verdikleri Rakka'ya yönelik operasyonun ise manşetten PR'ını yapar!



Türkiye'nin eskiden olduğu gibi ABD'nin gizli sömürgesi olarak yönetilmesini ister! “Bağımsız Türkiye'nin teslim alınıp, Baronsal Gladyo anlamına gelen 'Üst Yapı' tarafından gizli mahfillerde alınan kararlarla yönetilmesinin” özlemini duyar!


#Paralel Yapı
#PKK
#FETÖ
#Ortadoğu
7 yıl önce
Gladyo Terörü’nün destekçileri nasıl “tik tak” ediyor?
Nefsime öğütler
Türkiye’nin tezlerini kim anlatacak…
Enflasyon ile mücadelede beklentileri kırmak ve fiyat yapışkanlığının önüne geçmek
Cari açık ve Gabar’dan gelecek 3,2 milyar dolar
Küresel savaşın kaçınılmazlığına dâir