|
“Hayırsever” dedikleri o başkanlar, kaç milyon masumun kanına girdi?

Haydut Devlet ABD’nin beş eski başkanı “Harvey, Irma ve Maria kasırgalarının yaralarının sarılması amacıyla” Lady Gaga’nın sahne aldığı bağış konserinde bir araya gelmiş!

Bu haber, Amerikan muhibbi Hürriyet’in önceki günkü ilk sayfasında “Hayır İçin 5’i Bir Yerde ” başlığıyla fotoğraflı olarak yer alıyordu.


Carter, Baba Bush, Oğul Bush, Clinton ve Obama son 40 yıldaki 5 eski ABD Başkanı olarak konserde buluşmuşlardı…

“Bütün hücreleriyle Amerikan devletine bağlı” Hürriyet, özellikle başlığı ve haberi sunuş biçimiyle “eski başkanların ne kadar da hayırsever kimseler oldukları düşüncesini” alttan alta okuyucusunun bilinçaltına yerleştiriyordu!

*

Mevzubahis beş eski ABD Başkanı’nın Beyaz Saray’da görev yaptığı yıllarda bir başka deyişle 1979 senesinden bu tarafa dünyanın muhtelif bölgelerinde
12 milyondan fazla Müslüman
Batılı devletlerce taammüden katledilmişlerdir!

Bu katliamların lokomotifliğini, Amerika Birleşik Terör Devleti’nin malum başkanları yaptı…

Yani? Hürriyet’in hiç utanmadan “sempatik” göstermeye yeltendiği ABD başkanlarından söz ediyoruz!

*

12 Eylül 1980’deki askeri darbe, bu başkanlardan Carter döneminde oldu. Jimmy Carter, 12 Eylül’den beş sene sonra Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajda şöyle demişti:

“Türkiye’deki 12 Eylül askeri müdahalesiyle ferahladık. Afganistan’ın Sovyetler tarafından işgal edilmesi, İran’da ise monarşinin devrilmesinden sonra Türkiye’deki bu istikrar hareketi içimizi ferahlatmıştı!” (21 Temmuz 1985)

*

28 Şubat darbesi ise Bill Clinton’ın başkanlığı döneminde yaşandı. Fetullah Gülen’i övmekten yorulmayan Clinton’dan bahsediyoruz!

*

Gladyo örgütü FETÖ’nün 17-25 Aralık 2013’deki darbe girişimi ile 15 Temmuz 2016’daki askeri darbe kalkışması ise Obama’nın başkanlığı dönemindeydi.

*

Doğu Bloku’nun çökmesini müteakip, NATO’nun İslam’ı “düşman” konseptinde ilk sıraya yerleştirmesi, Baba Bush’un başkanlığı dönemindedir. Aynı süreçte (1990) CIA’e bağlı Rand Corporation, ABD’nin “Ilımlı İslam” projesini ilk kez anons ediyordu!

Bu sinsi proje için, Türkiye’deki Gladyo yapılanmasının Locaefendi’sini ve FETÖ’sünü hazırlayıp yol verdiği gerçeği; “aradan yıllar geçtikten sonra” gün ışığına çıkacaktı!

*

Baba Bush, 1976-77’de CIA’in başkanlığını yapmıştır…

Birinci Körfez Harbi’ni gerçekleştiren Baba George Bush, başkanlığının son aylarında (Ağustos 1992) şöyle demiştir:

“Ülkemizi Yahudi-Hıristiyan birliğinin lideri olarak ayakta tutmaya kararlıyız!”

Oğul George Bush, Kurgusal 11 Eylül’ün ardından “Haçlı Seferleri’ni ilan eden” ABD Başkanı oldu! Bu minvaldeki iki gayrı meşru işgal sonrasında Afganistan’da üç buçuk milyon, Irak’ta ise bir milyon iki yüz binden fazla masumun kanları döküldü.

Şu sıra “Amerikan başkanlarının ne denli hayırsever olduklarını” anlatmaya çabalayan
Hürriyet,
ABD’nin bu iki ülkede masum Müslümanları katlettiği savaşları
coşkuyla destekledi!

*

Hürriyet, geçen Mart ayında New York’ta ölen Küresel Baronlar’ın başı David Rockefeller’dan da
“Hayırseverliğiyle Tanınan Efsanevi Milyarder”
diye bahsediyordu!

Dünyanın muhtelif yerlerindeki ekonomik krizlerin, toplumsal kaosların, askeri darbelerin, devasa katliamların arka planında yer alan Derin Konsorsiyum’u yönetmenin adı; ABD’ye bağımlı Hürriyet’e göre “Hayırseverlik” oluyordu!

*

Amerikan devletinin, İslam coğrafyasındaki katliamları mevcut başkan Trump döneminde de sürüyor…

Donald Trump, Beyaz Saray’a yerleştikten kısa bir süre sonra CIA ve Pentagon’a “sınırsız operasyon ve suikast yetkisi” adı altında “Sınırsız Katliam Yapma” yetkisi verdi.

Hemen ardından, Suriye ve Irak’taki kadim şehirlerin ABD tarafından bombalanması sonucu
yüzlerce masum
Müslüman katledildi.

Buralarda birçok cami yerle bir edildi. İki ülkedeki tarihi kentler, enkaza çevrilmeye devam ediliyor.

*

İslam düşmanı Donald Trump’ın favori başkanı Ronald Reagan’dır. Carter sonrasındaki Amerikan başkanları arasında hayatta olmayan tek başkandır. 2004’te ölen Reagan da “katil başkanlar” arasındaydı!

İki dönemlik başkanlığı sonrasında Alzheimer hastalığına yakalanan Reagan son on yılında adeta “yaşayan ölü” gibiydi:

Son döneminde başkanlık yaptığını dahi hatırlamıyordu!

Hürriyet’in, Ronald Reagan’ı da “Hayırsever eski başkan” diye hatırlayacağını söylemeye gerek var mı? Aydın Doğan’ın bir dönem ortağı olan Donald Trump da bir gün “eski başkan” olarak anıldığında; Hürriyet, muhakkak onu da “Hayırsever” yapacaktır!

#ABD
#Gladyo
#12 Eylül
#28 Şubat
6 yıl önce
“Hayırsever” dedikleri o başkanlar, kaç milyon masumun kanına girdi?
Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?
Zaman neden hızlandı, ne yapacağız şimdi?
Çilingirin sabrı
Mülâhaza etmek
Siyasetçileri bürokratlara kurban etmek