|
Kimin derin eli, kimin derin cebinde?
Sabetay Sevi'nin on yedinci yüzyılda yaşadığı eve yaptığı ziyareti, İzmir'e vaiz olarak atandığı dönemdeki (1966) özel bir sohbette anlatan Fetullah Gülen, o evdeki Yahudi cemaati mensuplarının kendisine
“Muhterem Gülen, sen bizim Mesihimizsin”
diye seslendiğini söylüyordu!


*


Mustafa Kemal Atatürk'ün Selanik'teki öğretmeni

Şemsi Efendi,

Sabetay Sevi'nin birkaç kuşak sonraki torunlarındandır.



Şemsi Efendi'nin, Üsküdar Bülbülderesi'ndeki mezarlıkta yer alan kabrinde “Sabetay Sevi'nin ve takipçilerinin gizlilik ilkesini” tarif eden şöyle bir ifade vardır:



“Sakladım. Gizli tuttum. Söylemedim. Uyuttum.”


Şemsi Efendi'nin gerçek ismi

Şimon Zvi'

dir. Zvi, İstanbul'daki

Terakki
Mektebi

'nin “öncüsü” olarak kabul edilir.



“Evet, Ben Selanikliyim” adlı kitabıyla tanınan

Ilgaz Zorlu,

kendisini Sabetaycı harekete vakfetmiş bir kişi olan Şimon Zvi için “Benim, büyük büyükbabamdır” diyor.



Zorlu, Türkiye'deki “gizli din taşıyanları” yani Sabetaycıları (bundan on yedi yıl önce) deşifre ettiği için Kripto'ların büyük tepkisiyle karşılaşmıştı!



Medyamızda (Nisan 2000 tarihinde) yer alan ifadelerinden dolayı hakkında dava açılan Ilgaz Zorlu, 2001 yılının başlarında mahkemeye sunduğu savunmasında…



Başta dönemin TESEV Başkanı Nafiz John Paker olmak üzere aralarında Kemal Derviş, Rahşan Ecevit, İsmail Cem İpekçi'nin de bulunduğu kimi ünlü isimlere çok ciddi suçlamalar yöneltmişti:



Ilgaz Zorlu,

“Türkiye'yi bölerek bir dış ülkenin hakimiyetine dahil etmek isteyen Sabetay kökenli liberal sol bir lobinin gizli amaçlarından, bunların siyasette ve medyadaki ileri düzeydeki tesirlerinden”

söz ediyordu!



Zorlu, “Nafiz John Paker'in Sabetaycı Şişli

Terakki

Lisesi'nin yönetiminde yer aldığına” dikkat çekmiş ve “Paker'lerin uzaktan akrabası olduğunu” da söylemişti…



FETÖ'nün yıllarca baş tacı yaptığı Derin Baron İshak Alaton ile TÜSİAD'çı Nafiz John Paker; 1994'te TESEV kurulduğunda ilk yönetim kurulunda yer almışlardır. Mister Paker, TESEV'i tam on yedi yıl boyunca yönetmiştir.



Vaktiyle

CIA

tarafından kurulan

NED

(National Endowment for Democracy) ile Macar Yahudisi George Soros'un

Açık Toplum Enstitüsü;
TESEV'i fonlayan

kuruluşlardandır!



Soros, 2002 yılının Şubat ayı sonunda İstanbul'a geldiğinde; Komprador Burjuvazi'ye mensup bazı isimlerin başını çektiği bir grup Batıcı eleman “Açık Toplum'u konuşmak için!” Nafiz John Paker'in ev sahipliğinde buluşmuştu.



“Ayaklanmaları organize eden adam” olarak bilinen

George Soros,

Açık Toplum Enstitüsü'nün kurucusu ve sahibidir. İşte bu derin enstitünün Türkiye ayağı 2001'de kurulmuştur…



Açık Toplum Enstitüsü,

2001 ile 2008 arasında TESEV'le koordineli olarak çalıştı; 20 Ağustos 2008 tarihinde vakıf oldu ve “Açık Toplum Vakfı” adını aldı. Enstitünün vakfa dönüşmesinden sonra Mütevelli Heyeti'nde

Nafiz John Paker

'in yanı sıra İshak Alaton'un kızı Leyla Alaton, Taha Akyol'un oğlu Mustafa Akyol, 'Kızıl Soros' diye bilinen Osman Kavala ve CNN Türk'ün başındaki Ferhat Boratav da yer aldı. Vakfın Yönetim Kurulu'nda ise Ferhat Boratav, Leyla Alaton, Üstün Ergüder, Osman Kavala ve Murat Sungar vardı.



2009 ile 2010 senelerinin Danışma Kurulu'nda; Nafiz John Paker ile Aydın Doğan isimli şahsın “iki gazete batıran” FETÖ'cü personeli Eyüp John Sağlık da vazife yapmıştı.



*


Şimdi de 22 Mart 2012'de ABD'nin Ankara Büyükelçiliği'nde verilen enteresan bir resepsiyonu hatırlıyoruz:



8 Mart 2012'de Washington'da Hillary Clinton ile Michelle Obama'nın ellerinden aldığı “Cesur Kadın” ödülü münasebetiyle Şafak Pavey için düzenlenen resepsiyonda (dönemin büyükelçisi Ricciardone'nin konukları arasında) Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Hikmet Çetin'in yanı sıra Leyla Alaton da vardı. Hasip Kaplan ve Sırrı Sakık da oradaydı…



Üç yıl kadar sonra (8 Haziran 2015'te) CHP milletvekili Şafak Pavey havalimanında karşılaştığı Terör Partisi HDP'nin “eş genel piyonu” Demirtaş'ı seçimde barajı geçtikleri için tebrik ederken

“Birlikte iyi salladık”

demişti!



*


TESEV'in kalabalık kurucular listesindeki 183 numaralı isim Kemal Kılıçdaroğlu'dur: Nafiz John Paker, İshak Alaton, Mehmet Ali Birand, Şahin Alpay, Gazi Erçel, Kemal Derviş, Tarhan Erdem, Üstün Ergüder, Jak Kamhi, Can Kıraç, Ömer Koch, Erdoğan Alkin bu derin listedeki isimlerden sadece birkaçıdır.



Erdoğan Alkin, TESEV'in Danışma ve Bilim Kurulu'nda da (2002) görev yapmıştır. Alkin,

Moon Tarikatı'

na bağlı PWPA'in Kasım Gülek'ten sonraki başkanıydı! Moon'u

CIA

kurmuştur…



CIA ajanı Paul Henze'nin Ankara'daki en yakın dostu Kasım Gülek'ti. Mister Gülek, Locaefendi'nin “teknik direktörü” gibiydi!



Mister Locaefendi'yi ABD'de 1992'de Morton Abramowitz'le buluşturan Kasım Gülek'tir. Gülen'in 1998'de Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul ile görüşmesini sağlayan ise bir Yahudi olan eski büyükelçi ve CIA mensubu Abramowitz'tir.



FETÖ

'nün 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında

CIA

de işin içinde idi; yani

sahadaydı!

#FETÖ
#CIA
#Moon Tarikatı
7 years ago
Kimin derin eli, kimin derin cebinde?
İstikrar senin neyine vesayet!
Kara dinlilerle milletin savaşı
Geçmiş olsun Ali Abi...
Demokratik yönetim duvarsız yönetimdir
Ne olacak bu anne babaların hali?