|
Ofsayt’taki Başkan’ın “olağanüstü” performansı!

Obama, Washington'da yılın en “şaşaalı” gecesinde yani Beyaz Saray Muhabirleri Derneği'nin yemeğinde sahne almış: Hem kendisiyle hem de başkan adaylarıyla “bir güzel” dalga geçmiş, sergilediği performans “olağanüstü” imiş! Hal böyle iken, Sam Amca'sının iliştirilmiş elemanı Hürriyet'in Washington temsilcisi Mister Tolga Tanış da mest olmuş!



*


Başka?



“İşsiz bir başkan olmasına” birkaç ay kala; Obama, Kasım'daki başkanlık seçiminin sonucunu “Gelecek yılki yemekte bir kadın başkanın konuşacağını” söyleyerek ilan etmiş!



*


Obama'nın “Şakayla karışık Sadri Alışık” formatındaki gösterisinde Cumhuriyetçiler'in adayı olması beklenen Donald Trump'ı iğnelemesi de işbu ilanın bir parçasıdır.



Mister Aydın Doğan'ın ortağı Trump, Hillary Clinton'a başkanlık seçimini “kazandırmak” gayesiyle Derin ABD'nin sahneye çıkardığı “ters manyel” iş gören bir aday!



Bir nevi “Ölümü gösterip de sıtmaya razı etmek” için Başkanlık Seçimi Tiyatrosu'nda rol verilen iflah olmaz bir İslam düşmanı!



Senaryosu, finalinde “Donald'ı alt eden Hillary'nin “zaferine” sabitlenmiş kontrollü götürülen bir “yarış”tan söz ediyoruz!



Eski Başkan Bill de, sonuçlar belli olduktan hemen sonra kadrajdaki yerini alıp “mutluluk pozuyla” sırıtacak!



*


Obama Beyaz Saray'dan gittiğinde; Amerikan tarihine damgasını vuran ırkçılığın ilk “Siyah Başkan” döneminde dahi sona ermediği, dramatik örnekler eşliğinde kayıtlara geçecek!



ABD polisi, sadece bu yılın ilk dört ayında 71 siyahı taammüden öldürdü. Geçen yıl 328 siyahî Amerikalı, Sam Amca'nın polisi tarafından öldürüldü!



Derin ABD gaddardır; “Amerikan Demokrasisi” de bir “illüzyon”dur!



Cumartesi gecesi, Başkan Obama'nın şov yaptığı Beyaz Saray Muhabirleri yemeğini kahkahalarıyla çınlatan “hanımlar ve beyler” mi? İşte bu Sıcak Patates tabir edilen mevzulara sağırdır, gözleri de “fal taşı gibi” kapalıdır!



*


Dün, 2 Mayıs'tı: Bin Ladin'in Pakistan'da düzenlenen bir operasyonla “öldürüldüğü” Kuyruklu Yalanı'nın; Başkan Obama tarafından açıklanışının beşinci yıldönümüydü!



CIA, Twitter hesabı üzerinden “Saat 3.39: Bin Ladin öldürüldü” diyerek beş yıl önce “yaşandığı” iddia edilenleri (yani derin yalanları) bugün yaşanmışçasına aktarıyordu!



20 Şubat 2007'de “böbrek yetmezliği” sonucu öldüğü KESİN olan Üsame Bin Ladin, 2 Mayıs 2011'de Beyaz Saray'da tasarlanan bir “sihirbazlık gösterisi” neticesinde “öldürülmüştü!”



Bir yalan uzun bir süre tekrarlandığında, sonunda o yalan gerçekmiş gibi algılanıyordu. Ne ki, 2007'de ölmüş bir Bin Ladin'in 2011'de bir kere daha ölmesi (öldürülmesi) mümkün değildi!



Bin Ladin, saklandığı yer altı konutunda hayata veda ettiğinde Obama'nın başkan seçilmesine yirmi aydan daha fazla bir süre vardı!



Merhum Sadri Alışık 1965'te çekilen “Şakayla Karışık” adlı filmde “Ofsayt Osman” karakterini canlandırdığında…



Günümüzün ABD Başkanı Hüseyin Obama, sadece dört yaşındaydı:



Obama'nın Bin Ladin'in “öldürüldüğü” yalanını anons etmesi, ABD'nin “Ofsayt”tan gol atması anlamındadır!



Beş yıl önce yayınlanan şu Obama'lı, Hillary Clinton'lı “Başkan ve ekibi meraklı gözlerle Bin Ladin'in haklandığı operasyonu izliyor!” algısı oluşturan gözbağcı fotoğrafı da bu vesileyle hatırlayalım!



Yani?



Muhtemel Başkan Bayan Clinton da devasa Amerikan Yalanı'nın bir parçası olarak Beyaz Saray'a yaklaşıyor!



*


2 Mayıs 2011'den bugüne kadar ABD makamlarının, “öldürdüklerini” iddia ettikleri Bin Ladin'in cesedine ilişkin herhangi bir görüntüyü geçtim, tek kare bir fotoğraf dahi gösteremediklerini…



Ayrıca, sözünü ettikleri Üsame Bin Ladin'in evindeki şu “çatışma”ya dair de herhangi bir görüntü veya fotoğrafı asla ortaya koyamadıklarını bir kere daha hatırlatalım!



Pakistan'daki operasyonla ilgili her türlü yalan vardı; gelgelelim o evde Bin Ladin yoktu! O operasyondan dört yıl önce ölmüş bir adamın, o eve gelebilmesi imkânsızdı!



*


Her bir defasında “Bunlar Komplo Teorisi, geçiniz!” gürültüsüyle üste çıkmaya yeltenen “Gözleri Bağlayanlar Cephesi”nin mensupları; bu ve benzeri “Sıcak Patates” konuları asla tartışamazlar ve her zamanki gibi kaçarlar!



Derin gerçekleri hasıraltı edebilmek, perdeleyebilmek amacıyla “etki ajanlığı” sergilemek; bu gibilerin “çok özel misyonu”dur!


#Beyaz Saray
#Obama
#Komplo Teorisi
#Amerikan seçimleri
8 years ago
Ofsayt’taki Başkan’ın “olağanüstü” performansı!
Türkiye’yi taşıyacak düşünce kapasitesi nasıl gelişir?
Kara dinlilerle milletin savaşı
Bir bu eksikti...
AK Parti: “Yeni sol”un da adresi
Düzmece aydın ile zoraki muhalefet kolkola