|
Üst Akıl!
İlluminati
örgütünün fikri altyapısı Tapınak Şövalyeleri'ne dayanıyor. İlluminati yapılanmasında; bir Rockefeller, iki Rothschild hanedanları en üsttedir. Her iki aile de
İbrani
kökenlidir.


*


Derin ABD'nin bir numaralı baronu olan 101 yaşındaki David Rockefeller, hem İlluminati'nin hem de bu teşkilatla bağlantılı derin örgütlerin patronu konumundadır.



Bilderberg, Council on Foreign Relations (CFR) ve de Trilateral Komisyon; David Rockefeller'ın kontrolündedir.



Siyonist David Rockefeller

'ın uzun yıllardır mutemet danışmanı Yahudi

Henry Kissinger

'dır.



Üst düzey masonları bünyesinde toplayan

Bilderberg

teşkilatı, kurulduğundan beri

B'nai B'rith

ile sıkı işbirliği içerisindedir.



1843'te kurulmuş, en eski Yahudi organizasyonu olan B'nai B'rith, dünya çapındaki Yahudi örgütlerini koordine eder. B'nai B'rith,

Dünya Yahudi Kongresi

'nin çatı örgütü konumundadır.



Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel,

B'nai B'rith

ile bağlantılıydı!



Eski Başkan Obama'nın yardımcısı

Joe Biden

, Dünya Yahudi Kongresi'nde

“Siyonist”

olduğunu “gururla” ilan etmişti!



Mister Biden, casusluk gerekçesiyle yargılanan John Dündar için “Büyük Kahraman” demişti! Mister Dündar, Cumhuriyet'in yayın yönetmenliğini yaparken “FETÖ'nün talimatları doğrultusunda” manşet atıyordu.



1989-1992 döneminde Zaman gazetesi genel müdürü olan İlhan İşbilen'in “en büyük tutkusu” telekulakçılık idi!



Kaset operasyonunun hemen ardından Deniz Baykal'ı telefonla arayıp “Biz yapmadık” diye yalan söyleyen de bu şahıstı!



Pensilvanya'dan talimatla yapılan bu “iş bilen” arama; “Cinayet mahalline evvela katil gider” kuralı kapsamında bir “telefon”du!



1998'de Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul'e bağlılığını bildiren isimlerden birisi olan, şu anda cezaevinde bulunan İlhan İşbilen;

İlluminati

'nin yıllık toplantılarında FETÖ'yü temsil etmiştir!



Fetullah Gülen Locaefendi'nin Vatikan'da Papa İkinci Jean Paul'le buluşmasını sağlayan mı; ABD'nin Ankara'daki eski büyükelçisi/CIA ajanı Yahudi Morton Abramowitz'tir.



“Dünya İmparatorluğu”ndan bahseden ve tepki çeken David Rockefeller, CFR'ın Onursal Başkanı'dır.



“Mister Simit”

diye de bilinen R. Koch, Ekim 2009'da New York'taki törende “Hayırseverlik!” ödülünü “Küresel Baron” David Rockefeller'ın ellerinden almıştı!



Bu tarihten tam on yıl (Ekim 1999) öncesinde; Chase Manhattan Bank'ın en büyük hissedarı David Rockefeller başkanlığındaki 21 Amerikalı işadamı İstanbul'a gelmişti. Bu ziyaret sırasında Mister Simit'in müzesinde verilen bir akşam yemeğinde ağırlanmışlardı. Yemekte Komprador Burjuvazi'nin önde gelen bütün simaları yer almıştı.



David Rockefeller, 21 Ekim 1999 tarihinde Ankara'da dönemin Cumhurbaşkanı Demirel ile de görüşmüştü…



27 Aralık 1997'de Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın “Ulusal Uzlaşma Ödül Töreni”nde, Locaefendi “mason biraderi” Süleyman Demirel ile yan yana oturuyordu!



Çok uzun yıllar önce ABD'de öğrenci olduğu dönemde Chase Manhattan Bank'ta çalışan (mason ve baron) Kasım Gülek, Fetullah Gülen'i 1992'de Abramowitz'le buluşturan kişidir…



Morton Abramowitz, CFR'ın kıdemli üyesidir.



CFR'ın (Dış İlişkiler Konseyi) kurucularının veya önde gelen üyelerinin ortak özelliklerinden birisi de “yüksek dereceli mason” olmalarıdır.



CFR'ın iki ayda bir çıkardığı Foreign Affairs dergisinin Kasım-Aralık 2009'daki sayısında yayınlanan, “Türkiye'yi Dönüştürenler” başlıklı makalenin yazarları mı; Morton Abramowitz ile Henry Barkey'dir. (CIA mensubu Barkey, 15 Temmuz günü Büyükada'daki darbe toplantısına katılan on yedi kişiden birisidir!)



Söz konusu ikili, o makalede “AKP hükümetinin riskli ve tehlikeli yönelişlere girdiğinden” bahisle Recep Tayyip Erdoğan'a uyarılarda bulunuyordu! Erdoğan'ın Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı'nı azarlamasından yakınıyorlardı!



1999'da Portekiz'deki Bilderberg toplantısına katılan ve sonraki yıllarda önce Milliyet'in sonra da Hürriyet'in başına geçen

Sedat Ergin;

Hürriyet'teki 10 Kasım 2009 tarihli “ABD'li iki otoriteden Erdoğan'a uyarılar” başlıklı yazısında, Abramowitz ile Barkey'in Erdoğan'a yaptığı “uyarıların” postacılığını icra etmişti!



2006 yılında National Endowment for Democracy'nin (NED) direktörlüğünü yapan Abramowitz, bir sene sonra (Ekim 2007) İstanbul'a geldiğinde İshak Alaton'un evinde bir öğle yemeğinde ağırlanmıştı. Yemekteki üçüncü kişi, Amerikancı Zaman'ın yöneticisi Abdülhamit Bilici idi!



*


Zamanında

CIA

tarafından kurulan NED,

TESEV

'i fonlayan kuruluşlar arasındadır. Tam on yedi yıl boyunca TESEV'i yöneten (TÜSİAD'çı) Nafiz John Paker'dir!



Sabetayist Ilgaz Zorlu 2001'de mahkemeye sunduğu savunmasında Paker Ailesi ile akraba olduklarından söz etmiştir. “Türkiye'yi bölerek bir dış ülkenin hâkimiyetine dâhil etmek isteyen

Sabetay
kökenli

liberal sol bir lobinin gizli amaçlarından, bunların siyasetteki ve medyadaki ileri düzeyde tesirlerinden” söz eden Zorlu; bu isimler arasında

Nafiz John Paker

'i de saymıştı!


#ABD
#TESEV
#CIA
#Obama
7 yıl önce
Üst Akıl!
Küçük haberlere devam...
ABD’yi DAEŞ mi yönetiyor, Esed mi?
İki Ali
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?