|
Beşiktaş'ın adı yok..
Nerede o eski günler! Beşiktaş'ın adı söylendiği zaman dost, düşman şöyle bir düşünürdü... Şimdi nerede o günler.

Bir Beşiktaş ki, şampiyonluğa oynadığını söylüyor. Karşısında ligin namağlup takımı ve gol yemeyen tek ekibi İstanbulspor... Gelin görün ki, o adını büyük bildiğimiz Beşiktaş, daha işin başında tiril tiril titriyor. Neymiş İstanbulspor namağlupmuş. Sen bildiğimiz Beşiktaş isen, çıkar aslanlar gibi oynar ve maçı kazanırsın. Çünkü artık kaybetmeye hiç mi hiç hakkın yok.

Beşiktaş'ın futbolunu eleştirmeye hiç mi hiç gerek yok. Çünkü, futbolun ruhu olan takım eleştirilir. Sen İstanbulspor'u kendi sahanda, kendi seyircin önünde yılmaz bir armada sanırsan işin zor mu zor.

Teknik Direktör Daum, bu takıma, teknik-taktik bir yana en önemlisi ruh vermeli. İstanbulspor karşısında Beşiktaş, ilk yarıda gol tehlikesini birkaç kez yaratıp fazla ileriye gidemezken, dolayısıyla galibiyeti de haketmedin. Canını dişine takan İlhan ve bağzıları... Koskoca Beşiktaş'ın sahaya koyduğu fatura futbol adına sıfır hesap.

İstanbulspor, Beşiktaş'ı yenmek için ne gerekiyorsa onu yaptı. Zaman zaman defansa çekildi, zaman zaman topu orta sahada oyaladı, fırsat buldukça da rakip kaleye yüklendi durdu. İkinci yarıda direkten dönen topu gol olsa, Beşiktaş'ın beraberlik ümitleri de toz olacaktı. Kendini, kendine göre değil, rakibine göre ayarlayan Sarı-siyahlılar, önemli bir deplasmandan, Beşiktaş'tan da puan çıkardılar.

Daum bunların hesabını nasıl verecek. Hangi beyhude sebeplerden dolayı kaybedilen puanların sebebini söyleyecek. İşin başında biz söyledik. Beşiktaş ve Daum, bunlara yönetimi de ekleyip Siyah-beyazlılardan hiçbir şey olmayacağını açık yüreklilikle söyledik.

Dileriz ki, gelecek haftalar bizi yanıltır.
#Beşiktaş
#İstanbulspor
#Daum
23 yıl önce
Beşiktaş'ın adı yok..
Evvelbahar
Siz hiç “ayben”e para gönderdiniz mi?
Irak: Kurtların sessizliği…
Direniş meşrudur, tükür kardeşim
Columbia’da ‘Filistin’le Dayanışma Çadırları’