|

Yeni Peugeot Expert Traveller satışta! İşte fiyatı

Yeni Peugeot Expert Traveller, ekim ayı itibarıyla 133 bin liradan başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni Şafak
12:38 - 21/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:40 - 21/10/2017 Cumartesi
AA
Yeni Peugeot Expert Traveller satışa sunuldu.
Yeni Peugeot Expert Traveller satışa sunuldu.

Yeni Peugeot Expert Traveller, bu ay itibarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeni Peugeot Expert Traveller, 9 kişilik kapasitesiyle Combispace sınıfına iddialı bir giriş yapıyor. Peugeot tasarım bölümü, markanın binek ve SUV modellerinin yeni tasarım dilini bu sınıfa da taşıdı. Böylece Peugeot Expert Traveller güçlü ve zarif hatlara sahip tasarımıyla iddialı bir görünüm sergiliyor.

Modüler EMP2 platformundan yararlanılarak geliştirilen yeni şasi, üstün sürüş özellikleri, verimli ve sınıf rekortmeni tüketim değerlerini beraberinde getiriyor. Modern teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanan 2.0 BlueHDi Euro6 motorlar EAT6 tam otomatik şanzımanla kombine edilen 180 HP ve manuel şanzımanla kombine edilen 150 HP olmak üzere iki farklı güç versiyonuyla sürüş keyfi, performans ve yüksek yakıt verimliliğini bir arada sunuyor.

9 koltuğa kadar farklı oturma kombinasyonlarına sahip iç mekan ve kimi bu sınıfta benzersiz zengin ekipman seviyesiyle Peugeot Expert Traveller bir yandan yaşamı kolaylaştırırken, diğer yandan ise bu günlük kullanıma uygun bir yapıyı beraberinde getiriyor. Yeni Peugeot Expert Traveller, bu ay itibarıyla 133 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

#Peugeot
#Peugeot Expert Traveller
6 yıl önce
default-profile-img