|

Yeni umre fiyatları! 2017 umre kayıtları başladı mı?

Diyanet İşleri Başkanlığı yeni umre fiyatlarını açıkladı. Dolar'dan TL'ye geçiş kampanyaları hızla sürerken 2017 Türk Lirası olarak umre fiyatları ne kadar oldu? sorusu merak konusu oluyor. İşte 2017 TL bazlı umre fiyatları...

Yeni Şafak
11:45 - 6/12/2016 Salı
Güncelleme: 12:00 - 6/12/2016 Salı
Diğer

Umre kayıtları nasıl yapılır? Umre fiyatları ne kadar? sorularını yanıtını haberimizde sizlerle paylaştık. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm kurumlara ve vatandaşlara dolarını boz TL'ye geç çağrısı üzerine Diyanet İşleri Başkanlığı'da TL bazlu umre fiyatlarını açıkladı. İşte 2017 yeni umre fiyatları listesi...



Diyanet İşleri Başkanlığı duyuruyu şu şekilde yayımladı;



"Başkanlığımız Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası olarak tahsil edilmesine yönelik geniş kapsamlı çalışmasını tamamlamıştır. Buna göre Başkanlığımız 5 Aralık 2016 tarihinden itibaren Hac ve Umre ücretlerinin Türk Lirası üzerinden tahsil edilmesine karar vermiştir.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

UMRE TURLARI DOLULUK KONROLÜ


2017 Umre turlarında yer olup olmadığını kontrol etmek isterseniz “hac.diyanet.gov.tr/umreTurDoluluk/index.html” adresinde yer alan Umre Turları Doluluk Oranlı aracından faydalanabilirsiniz.








UMRE KAYDI NASIL YAPILIR?


Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğünün sitesinden online umre kaydı da yapabilirsiniz.Bunun için “hac.diyanet.gov.tr/UmreWeb/Ekranlar/Kgiris.aspx” adresine gidip 4 adımdan oluşan kayıt sürecini tamamlamanız gerekiyor.





#Umre fiyatları
#Diyanet İşleri Başkanlığı
#Yeni umre fiyatları
7 yıl önce