|

Youtube MP3 müzikleri dinle - Youtube video izle - 28 Temmuz

Youtube müzik dinlemek ve en popüler müziklere ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Birkaç gündür Youtube üzerinden video müzik dinlemek isteyen kullanıcılar zaman zaman erişim sorunu yaşadılar. Yurtdışı kaynaklı olan sorunun düzelmesiyle birlikte Youtube videolara erişim açıldı ve müzik keyfi yeniden başladı. Sizler de Youtube müzik dinlemek ve Youtube videolarına ulaşmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:47 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:50 - 28/07/2016 Perşembe
Diğer

Youtube müzik dinlemek ve yeni videolara ulaşmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz. Her gün milyonlarca videonun izlendiği Youtube üzerinde kullanıcılar tüm popüler müziklere çok rahat bir şekilde ulaşabiliyor. Aynı zamanda en sevdiğiniz müzikleri dinleyerek Youtube videolarını da farklı formatlara dönüştürebilirsiniz. İşte Youtube müzik dinleme ve Youtube videolarını dönüştürme işlemleri...






Youtube Mp3 dönüştürücü, çevirici artık herkesin ihtiyacı haline geldi. Elektronik cihazları kullananların Mp4, FLV, AVM uzantılı videoların uzantısını Mp3 formatına dönüştürmek için bir Youtube Mp3 dönüştürücü programa ihtiyaçları bulunmakta.



linkine giderek Google Chrome mağazasına girerek buradan da direk tarayıcınıza youtube indirme, mp3 dönüştürücü, video convert programlarını indirebilirsiniz.



Diyelim ki dün sosyal medyayı saran video üzerinde çalışalım.



AK Parti Oyuna Gelme kardeşim videosu.





Uzantımız normalde bu şekilde.



İndirmek istediğimiz zaman yapmamız gereken tek işlem ise adresin başlığına “ss" eklemek.



Örnek:



Farkettiyseniz Youtube uzantısından hemen önce “ss" ekledim. Karşıma hemen bir adres çıkacak. Burada yeşil renkli bir buton çıkacak ve butonun sağ alt köşesinde bir simge çıkacak. Buraya basarak farklı formatları görebilir ve indirebilirsiniz.



Program ile YouTube MP3 dönüştürme


YouTube MP3 dönüştürme için kullanabileceğiniz en iyi programlardan biri, DVD Video Soft tarafından geliştirilen, Free YouTube to MP3 Converter adlı programdır. Free YouTube to MP3 Converter programını kullanmak için ilk olarak programı, aşağıda paylaştığımız bağlantıdan bilgisayarımıza yüklüyoruz. Programı indirip bilgisayarımıza yükledikten sonra açıyoruz. Daha sonra YouTube'da dönüştüreceğimiz video'nun linkini kopyalıyoruz.



Daha sonra programa geri dönüp altta yer alan "yapıştır" butonuna tıklıyoruz. Son olarak sağ alt bölümdeki "indir" butonuna tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini gerçekleştiriyoruz.



Free YouTube to MP3 Converterla neler yapılabilir?


-Youtube videolarını MP3 formatına dönüştürme ve sabit disk üzerine kaydetme



-Youtube çalma listeleri üzerinde yer alan tüm videoları eş zamanlı olarak dönüştürme ve sabit disk üzerine kaydetme



-Olabilecek en iyi ses kalitesinde dönüştürme ve indirme



-Youtube ses yayın akışlarını MP3, AAC, OGG ve daha birçok farklı ses formatına dönüştürme ve indirme



-Youtube videolarını FLAC, ALAC, WAV gibi kayıpsız ses formatlarına dönüştürme



-Youtube sayfaları üzerinden tek tıklamayla MP3indirme



-Eş zamanlı indirme imkanı



-İndirilecek olan ses dosyalarına ait dosya adlarını özelleştirebilme



-MP3 etiketlerini ve albüm kapaklarını otomatik çekme



-İndirme bağlantılarını metin dosyası olarak dışarı aktarabilme



-İndirme geçmişini saklayabilme ve görüntüleyebilme



-Youtube videolarını doğrudan iTunes uyumlu ses formatında indirebilme



ve çok daha fazlası…



İnternet ile YouTube MP3 dönüştürme


İnternet aracılığı ile YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak YouTube'dan bir video seçin ve seçtiğiniz videonun linkini kopyalayın. Daha sonra aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve açılan bağlantıyı, link yer alan yere yapıştırıp "Video'yu Dönüştür"



butonuna tıklayın.



Son olarak mavi renkli "Download" seçeneğine tıklayarak, YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlayın.



Tarayıcı eklentisi ile YouTube MP3 dönüştürme


Tarayıcı eklentisi kullanarak YouTube MP3 dönüştürme için ilk olarak aşağıdaki bağlantıdan, Mozilla Firefox tarayıcımıza, gerekli eklentiyi yüklüyoruz. Eklenti Chrome mağazada yer almadığı için Chrome'da kullanılamıyor.



Daha sonra Firefox ile YouTube'dan bir video açıyoruz ve videonun altında çıkan "YTMP3 - Download as MP3" butonuna tıklıyoruz.



Son olarak açılan sekmede mavi renkli "Download" seçeneğine tıklayarak YouTube MP3 dönüştürme işlemini tamamlıyoruz.



Youtube müzik dinlemek ve en popüler müziklere ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz. Birkaç gündür Youtube üzerinden video müzik dinlemek isteyen kullanıcılar zaman zaman erişim sorunu yaşadılar. Yurtdışı kaynaklı olan sorunun düzelmesiyle birlikte Youtube videolara erişim açıldı ve müzik keyfi yeniden başladı. Sizler de Youtube müzik dinlemek ve Youtube videolarına ulaşmak istiyorsanız haberimizi inceleyebilirsiniz.


#Youtube
#Yputube mp3
#Yputube müzik
#Youtube video
8 yıl önce