|

Zoran Tosic Galatasaray’da! Zoran Tosic kimdir?

Zoran Tosic kimdir? Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray’ın bonservisi elinde bulunan Zoran Tosic ile anlaştığı iddia edildi. Peki Zoran Tosic kimdir?

Yeni Şafak
11:28 - 20/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:30 - 20/07/2017 Perşembe
Diğer
Zoran Tosic Galatasaray’da
Zoran Tosic Galatasaray’da

Zoran Tosic kimdir? Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı isteyen Galatasaray’ın son olarak Sırp oyuncu Tosicle 2+1 yıllığına anlaştığı ileri sürüldü. Taraftarlar ise Tosic’in kim olduğunu merak ediyor.

Galatasaray'ın Feghouli transferinden sonuç alamamasının ardından Zoran Tosic'e yöneldiği belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Sırp yıldız, Galatasaray'ın yaptığı senelik 2 milyon eurodan (8 milyon TL) 2+1 yıllık teklife 'Evet' dedi. Yıllık 4 milyon euro (16 milyon TL) isterken, yeni bonuslarla bu rakamı daha da yukarı çeken Feghouli'den sonra Tosic ile varılan bu anlaşma, maliyet açısından çok daha avantajlı oldu.

Zoran Tosic'in hafta sonuna kadar İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Dusko Tosic'in akrabası

Transfermarkt'ta yer alan bilgiye göre Zoran Tosic, Beşiktaş'ın savunmacısı Dusko Tosic'in akrabası. Yıldız futbolcunun siyah-beyazlıların başarılı oyuncusundan Türkiye ile ilgili bilgiler aldığı öğrenildi.

Manchester United'da kalıcı olmadı

Sir Alex Ferguson, 1 Ocak 2009'da Zoran Tosic'i 22 yaşındayken 7 milyon euroya (28 milyon TL) Manchester United'a transfer ettirmişti. Ancak Sırp kanat oyuncusu, burada kalıcı olamadı. Köln'de bir sezon kiralık oynadıktan sonra 2010'da 9.5 milyon euroya (38 milyon TL) Rus devi CSKA Moskova'ya imza atan Tosic, tam 7 yıl bu ekibin formasını giydi.

#Zoran Tosic
#Zoran Tosic kimdir
#Galatasaray
7 yıl önce