|
FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ömrünü uzatmak isteyen hainlerden ‘kök hücre’ tedavisi mi?

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in 16 Kasım gecesi zehirlendiği ve öldüğü haberleri Türkiye’de bazı yazılı ve görsel medyada şok haber olarak yayınlandı. Yine aynı medya çevrelerince terör örgütü mensuplarına zehirlenme olayı ile ilgili konuşma yasağı getirildiği, ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki örgüt çiftliğinde güvenliğin en üst seviyeye çıkarılarak giriş ve çıkışların yasaklandığı iddiaları ortaya atılmıştı. FETÖ lideri Fethullah Gülen’in zehirlendiği yönünde çıkan haberlerin ardından örgüt, montaj bir video yayınladı. Bu videoda Gülen’in “sağlıklı” olduğu iddia edilirken, söz konusu videonun çekilmiş eski görüntülerden birleştirildiği, montaj olduğu ortaya çıktı. Güncel gibi sunulan videoda Gülen’in aynı kıyafetleri giydiği görüntülerden bölümler seçildi. Akşam ve yatsı namazı ABD saati ile 16.46 ve 18.33 arasında kılınıyor. Buna karşın, görüntüler namaz vakitlerinden yaklaşık dört saat sonra yayınlandı. Bir diğer ayrıntı ise Fethullah Gülen’in elindeki vantilatör ile serinlemeye çalışması. Ramazan ayı 10 yılı aşkın süredir yaz aylarına geliyor. Son bir haftadır, Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’da ise hava durumu 10 ile 2 derece arasında soğuk geçiyor. Fetullahçı terör örgütü elemanlarının Gülen’in sağlıklı olduğunu ispatlamak için hazırladığı videoların montaj olduğunun ortaya çıkması kamuoyunda ters etki yaratmış FETÖ elebaşının öldüğüne yönelik iddialar artmıştı.

OHAL Komisyonu’nun raporunda ise 15 Temmuz 2016’da FETÖ mensuplarınca darbe girişiminde bulunulduğu hatırlatıldı. Söz konusu kamu görevinden çıkarma, kurum ve kuruluşları kapatma işlemlerine ilişkin yapılan başvuruları değerlendirip karara bağlamak üzere OHAL Komisyonu’nun kurulduğunun belirtildiği raporda, FETÖ’nün tüzel kişilikler üzerinden yaptığı faaliyetlere yer verildi.

Özel sağlık kuruluşları, özel öğretim kurumları, vakıf üniversiteleri, basın kuruluşları, yayınevleri ve dağıtım kanallarının kapatıldığı kaydedildi. Aynı raporda Olağanüstü Hal (OHAL) İşlemleri İnceleme Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) okul, dernek, vakıf benzeri kuruluşlardaki yapılanmasıyla, söz konusu yerleri örgüt adına nasıl kullandığı gözler önüne serildi.

BAĞIŞÇILARI SAHTE FOTOĞRAFLARLA KANDIRDILAR

Dernek adına komisyona yapılan bir başvurunun inceleme raporuna göre de FETÖ elebaşının talimatı üzerine kurulan söz konusu derneğin asıl hedefinin, örgütün yurt içi ve dışı faaliyetlerini organize etmek, örgüt mensuplarının ihtiyaçlarını karşılamak, yurt dışında faaliyet göstererek örgütün küresel ölçekte büyümesini ve FETÖ’ye yeni elemanlar kazandırılmasını sağlamak olduğu tespit edildi.

Derneğin banka hesabına birçok iş adamı tarafından farklı tarihlerde dernek yöneticilerinin talepleri üzerine para yatırıldığı belirlenirken, evini satarak elde ettiği parayı Afrika’da su kuyusu açılması ve katarakt ameliyatı yapılması şartıyla derneğe bağışlayan ve bunun için belge isteyen kişiye, internet arşivlerinde yer alan ve daha önce katarakt ameliyatı olanların eski fotoğraflarının üzerine bağışçı ismi yazılarak verildiği ortaya çıktı.

Raporda, söz konusu usulsüzlüklerin, toplanan kurban paraları için eski kurban resimlerinin tarihlerinin değiştirilerek bağışçılara verilmesi suretiyle de yapıldığının belirlendiği kaydedildi.

FETÖ’NÜN SAĞLIK HİZMETLERİNDEN SORUMLU İMAMI VE ÖZEL DOKTORUNUN KÖK HÜCRE PROJESİ

OHAL Komisyonu’na yapılan bir başka dernek başvurusunun raporunda ise derneğin yönetim kurulu başkanının FETÖ’nün “sağlık hizmetlerinden sorumlu imamı” ve elebaşı terörist Fetullah Gülen’in özel doktoru olduğu ifade edildi. Hainlerin FETÖ elebaşı Gülen’in ömrünü uzatabilme ümidi için kök hücre tedavisine başlanıldığı bilgisine ulaşıldı.

Dernek faaliyetleri kapsamında örgüt elebaşının talimatı doğrultusunda kök hücre projesiyle ilgilenildiğine işaret edilen raporda, “FETÖ’nün tıp alanındaki hainlerden oluşan mütehassıs isimlerini dernek çatısı altında topladığı, belli hastalıkları olan ve örgütün içerisinde sözde ‘mesih’ olarak görülen örgüt elebaşına kök hücre nakli yapılarak ömrünü olabildiğince uzatmak amacıyla çalışmalar yaptıkları tespit edilmiştir.” ifadesine yer verildi.

FETÖ İLE MÜCADELEYİ SULANDIRMAK İSTİYORLAR

İçişleri Bakanlığı yetkililerince yapılan açıklamalarda “Son dönemlerde sosyal medya mecralarından yapılan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) nedeniyle ihraç edilenlerin geri dönüşleri veya iadeleriyle ilgili paylaşımların, tutarsız, hayatın olağan akışına, devletin işleyişine, ciddiyetine ve prensiplerine uygun olmadığını belirtildi. Kamu görevinden çıkarılma işlemlerinin, örgütsel eylemlerde bulunma, hakkında yürütülen adli soruşturma ve kovuşturmalarda elde edilen veriler, ByLock kullanıcısı olma, örgüt talimatıyla hesap açma ve para yatırma, kapatılan dernek veya sendika üyeliği gibi kamuoyunun vakıf olduğu kriterler çerçevesinde gerçekleştirildiği” bildirildi.Ardından da “Geçmişte kamu görevinden çıkarılma işlemlerine karşı çıkanların, bugün kamu görevine iade edilenlerin sanki hiçbir kritere bakılmaksızın birilerinin tavassutuyla iade edildiği gibi gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan şaibe oluşturma çalışmaları manidardır. Bu durum, devlet güvenliği açısından da son derece önem taşıyan ve bu konuda görevli olan kamu kurum ve kuruluşları ile gayretle görevlerini yerine getirmeye çalışan personel tarafından titizlikle ve ciddiyetle yürütülen FETÖ ile mücadele sürecini sulandırmakta, büyük zarar vermektedir.” denildi

CHP lideri FETÖ muhibbi Kılıçdaroğlu’nun dikkatine sunulur!

#FETÖ
#Fetullah Gülen
#OHAL
2 yıl önce
FETÖ elebaşı terörist Gülen’in ömrünü uzatmak isteyen hainlerden ‘kök hücre’ tedavisi mi?
Irk meselesi
İkilem
Yeni başlayanlar için Yemen-1
Şiirin dar kapısı
Üç Cemil Meriç: Tecessüs, hakikat ve fikir adamı