|
Siyasi ayak mı, siyasi oyuncak mı?

15 Temmuz darbe ve ihanet girişiminin üçüncü yılını CHP’nin maksatlı veya maksatsız tartışmalarıyla andık. Bu üç yılın ardından Fetullahçı alçaklarla ilgili gelinen boyutu tartışmak yerine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’lilerin hezeyanlarıyla uğraştık. İşin en üzücü tarafı darbe ve ihanet girişiminin üzerinden üç yıl geçmesine rağmen hâlâ birilerinin bu örgütün ne olduğunu, ne yapmak istediğini, kimler tarafından nasıl kullanıldığını anlayamamış olmasıdır.



Tekrar tekrar söylüyorum. Fetullahçı terör örgütünün siyasi ayağı yoktur, Fetullahçı terör örgütü bütün kurumlara sızdığı gibi bütün siyasi partilere de bütün STK’lara da sızmıştır. Fetullahçı terör örgütü, bir siyasi partiyi hedef alarak sadece orayla ilgili hesap yapmaz. Fetullahçı terör örgütü, bir ideolojinin siyaseti içinde de olmaz.

Fetullahçı terör örgütünün, sadece bir siyasi partiyi hedef alarak siyasi ayak oluşturması örgütün temel mantığına aykırı. Fetullahçı terör örgütü Türkiye üzerinde hesabı olan istihbarat örgütlerinin Türkiye şubesidir. Yani Fetullahçı alçaklara denildi ki: “Türkiye’de olan biten her şeyin bilgisini, her kurumda her partide olan biten her şeyi bize getireceksin.” Fetullahçı hainler de bu talimat doğrultusunda her yere sızdılar. Dolayısıyla hiçbir siyasi parti kurumsal olarak FETÖ’nün siyasi ayağı değildir. Ama
FETÖ bütün siyasi partilere sızmıştır.
En fazla hangi siyasi partiye sızdı tartışması açmayayım ama şöyle bir ipucu verebilirim.
Fetullahçı terör örgütü neye ihtiyaç duyduysa ona göre sızma yapmıştır. İktidar ile iyi geçinmek durumunda kaldığı dönemde iktidar partilerine sızmıştır. Muhalefete ihtiyaç duyduğu dönemlerde muhalefete sızmıştır.
Fetö’nün bugün en fazla neye ihtiyacı var değerlendirmesini siz okuyuculara bırakıyorum.
15 Temmuz’un üçüncü yıldönümünde CHP lideri Kılıçdaroğlu, “
Yürekli bir savcı arıyorum. Cumhurbaşkanı dahi olsa Erdoğan’ı çağıracak ve soracak; ‘Ne istediler?’ ve ‘Siz ne verdiniz?’ İşte o gün FETÖ’nün siyasi ayağı da çözümlenmiş olacak
” dedi. Diyelim ki öyle bir savcı çıktı Erdoğan’ın FETÖ ile bağını araştırdı. Ne çıkacak Erdoğan’ın taa 1990’nın başından beri Fetullahçı çete ile mücadelesi çıkacak. Ve o savcı 15 Temmuz gecesi bu alçakların Erdoğan’ı niye öldürmek istediği bilgisine ulaşacak.
Sayın Kılıçdaroğlu, peki, o savcı hızını alamaz siyasi ayağı bulmayı araştırmaya devam eder de 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı’na kadar gelirse ne olacak hiç düşündünüz mü? Mesela size şöyle bir soru sorsa,
“Sayın Kılıçdaroğlu araştırdım Fetullahçı hainlerin ‘Ne istediniz de vermedik’ diyen Erdoğan’ı niye öldürmek istediklerini buldum. Siz bu örgüte ne verdiniz de 15 Temmuz gecesi tankları önünüzden çekerek size yol verdiler” sorusunu yöneltirse, verecek cevabınız var mı?
Fetullahçı terör örgütünün siyasetle ilgilendiğim 1991’den beri Milli Görüş camiasını sevmediğini hatta Milli Görüş camiasından nefret ettiğini bilirim. Birçok kez bunun tartışmasını da yaptığım Fetullahçılar olmuştur. Pensilvanya iblisinin, “Gökten Cebrail gelse parti kursa yine de oy vermem” demesinin nedeni o tarihte halkın Refah Partisin’e duyduğu ilgiydi.
28 Şubat sürecinde rahmetli Erbakan ile ilgili neler söylediğini hepimiz hatırlıyoruz. AK Parti’nin girdiği ilk seçimlerde AK Parti’den aday olmak isteyen kaçak FETÖ’cü Önder Aytaç’ın babası Aysal Aytaç’a “AK Parti gemisi selametle limana varamayacak” diyerek DYP’den aday olmasını isteyenin de Pensilvanya iblisi olduğunu biliyoruz.
Fetullahçı terör örgütünün ayağını ortaya çıkarma adı altında rakibine abanırsan birisi çıkar 2010 kaset kumpasıyla genel başkan değişimini sorar. Bir başkası çıkar “17-25 Aralık şantaj montaj kasetlerini Meclis’in dokunulmazlığına sığınarak niye yayınladın” diye sorar. Bir başkası da çıkar, “15 Temmuz gecesi 251 vatandaşımızı şehit eden alçaklara ‘Türkiye’nin beyni’ diyenin eşini niye belediye başkanı yaptın” diye sorar.
Dikkat etmek lazım, Fetullahçı terör örgütünün siyasi ayağını ortaya çıkaracağım derken, Fetullahçı terör örgütünün oyuncağı olma riski ve ihtimali de var. Siyasete sızmış Fetullahçı alçakları bulmak istiyorsak, öncelikle siyasetçileri kendine oyuncak yapan bürokrasi, iş dünyası ve uluslararası alandaki alçakları bulmamız lazım. Eğer bunu başarabilirsek, Fetullahçı terör örgütünün oyuncağı olmuş siyasetçileri bir çırpıda buluruz…
#15 Temmuz
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#FETÖ
5 yıl önce
Siyasi ayak mı, siyasi oyuncak mı?
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler