|
Derin Bilet!

Eski yıllardaki gibi bir bulvar gazetesi yahut bir tabloid çıkıyor olsaydı; geçtiğimiz Ağustos’un sonunda yapılan Milli Piyango ihalesinin neticesini muhtemelen şöyle bir başlıkla verirdi:

Önce futbolu, sonra da medyayı batıran Tüpçü’ye Milli Piyango çıktı!

Tüpçü mü? TFF’nin eski Başkanı ve 2018’in Nisan ayında Doğan Medya’yı satın alıp “Demirören Medya” elbisesini giydiren Mister Yıldorado’nun lakabıdır.

*

Hürriyet’in tarihindeki ilk “devşirme” Genel Yayın Yönetmeni olan Ahmet, twitter’da
“Tüpçü Beşiktaş’ta kalamaz”
diye yazmıştı. (18 Mart 2011)

Beşiktaş’ın “Başkanı” sıfatını taşıdığı dönemde şu Tüpçü’yü istifaya davet etmesi ise 12 Eylül 2009’dadır.

CNN Türk’te (26 Mayıs 2015) HDPKK Eş Genel Başkanı Mister Demirtaş’a
“saz çaldıran” Ahmet
’ten söz ediyoruz!
HİSSELİ HARİKALAR KUMPANYASI

İlk yarıda Tuncay Özkan’ın ikinci yarıda ise Kaçak FETÖ’cü Akın İpek’in sahibi olduğu Kanaltürk’ün yayın hayatı süresince yüzde 25 hisse ile “gizli ortağı” kimdi, acaba? Mesela, Tekin İpek’in kankası Yıldorado olabilir mi?

Kanaltürk, 2016’nın Şubat ayı sonunda kapatıldı.

Akın İpek’in kardeşi Tekin İpek “yurtdışına kaçış hazırlıkları yaparken” İstanbul-Bebek’te yakalanmıştı: Şimdilerde Koza İpek Holding Davasında tutukludur.

*

Komprador Burjuvazi’nin uzun yıllardır “devrimci” flama sallayan mutemet elemanı Yalçın Küçük, 6 Ekim 2011 tarihli Aydınlık’taki köşesinde (Silivri öncesindeki günlerine atıfla) şunları yazmıştı:

“Bu arada, itiraf ediyorum: Biz; Sabri Çarmıklı, pek çok fabrikanın sahibi Ahmet Aslan, İnci Baba’nın oğlu Müjdat, Tuncay Özkan’dan
Kemal Türk
’ü alan Bugün gazetesinin sahibi iki kardeşten
Tekin İpek
ile birlikte bir arkadaş grubuyuz. Sheraton’da buluşuyoruz…
Bana göre, güneş dünyada en güzel Bebek’te doğar. Polatlı’da batar. Sheraton’ın terasında güneşin batışını seyretmek de hoş oluyor...

*

Yalçın Küçük’ün Tuncay Özkan dönemine vurgu yaparak “Kemal Türk” diye andığı Kanaltürk’ün kuruluş aşamasında “yüklü miktarda ödeme yapılmasıyla” ilgili bir soruşturmada “Koch Hanedanına mensup kişilerin ifadelerini dahi almayan ve olayı buharlaştıran” Paralel Savcı Muammer Akkaş’tır…

Fetullah’ın Savcısı; 25 Aralık günü (2013) sahneye çıkmıştı!

*

“Hocaefendi’nin bir gülüşüne bütün malımı feda ederim” diyen Akın İpek, 12 Mayıs 2008’de Kanaltürk’ü satın aldı. Tuncay mı; satıştan hemen sonra Kanaltürk ekranında şöyle diyordu:

“Koza Grubu’na buradan teşekkür ediyorum. Koza almasaydı, bu kanalın malları haraç mezat gitmişti…

Koza almış, alsın! Hayırlı olsun. Kanaltürk öyle bir güç ki; Koza Grubu zaten o güçle birlikte yürüyecektir!”

*

Kanaltürk 10 Haziran 2004’te yayına başladığında; Tuncay Özkan’ın yanı başında Amerikancı işadamı Ali Rıza Bozkurt vardı: Tuncay’ın “sırtını dayadığı” Mister Bozkurt arada bir Kanaltürk ekranında da arz-ı endam ediyordu.

Ali Rıza Bozkurt (1942-2018); özellikle 1998-2003 yıllarında Fetullah için seferber olmuştu!

Hillary Clinton’ın 2016’daki seçim kampanyasında “Basın Propaganda” biriminin önde gelen isimlerinden biri Paralel Gökhan Özkök’tür!

Mister Özkök, “Fetullah ile Clinton’lar arasındaki bağlantıyı” sağlıyordu. Özkök’ün sürekli irtibatta olduğu kişi ise Ali Rıza Bozkurt’tu!

KİMLERİN AKIL HOCASI?

Abdullah Öcalan’ın Suriye’deki yıllarında; Yalçın Küçük Terörist Başı’nın akıl hocasıydı: Küçük Yalçın, YPG-PKK elebaşı Zalim Kobani’yi o dönemden biliyor olmalıdır!

*

Mister Küçük, Abdüllatif Şener’in ise üniversiteden hocasıdır. Şener, “AK Parti’nin bakanı olduğu yıllarda bile” Küçük Hoca’sıyla bir araya geliyordu.

Günümüzün CHP milletvekili Şener, “Türkiye’nin Suriye’de terör örgütlerini desteklediğini” iddia etti ve Esad’ın ajansına manşet oldu! (2 Ekim 2019)

FETÖ’cü Emre Uslanmaz, Jamestown Vakfı’nda çalışırken (2008-2009); bahsi geçen CIA ile bağlantılı vakfın “Eurasia Daily Monitor” yayınındaki 14 Temmuz 2008 tarihli yazısında
Şener’i lanse ediyordu…
Bu yazı, AK Parti’ye yönelik kapatma davasının sonucunun belli olmasına
“iki hafta kala”
çıkmıştı!
BİNBİR SURAT

17-25 Aralık 2013 sonrasında yayınlanan ve Nisan 2014’te kapanan “Karşı” gazetesinin yazarları arasında Abdüllatif Şener de vardı…

“Paralel Mühendislik” uygulaması
Karşı’
nın Yayın Yönetmenliğini yapmış olan “Bin Bir Surat” Eren Erdem geçenlerde tahliye edildi ve CHP’nin grup toplantısında “Voice of America” Kemal’in yanındaki yerini aldı!

Hemen arkasında; “Abant Toplantılarına ilk katılan CHP’li” sıfatını taşıyan Erdoğan Toprak oturuyordu:

Erdoğan Bey’in eşi Ece Güner Toprak; FOX TV’nin Türkiye’deki Başı Engin Güner’in kızıdır...

#Milli Piyango
#Beşiktaş
#CNN Türk
#Tuncay Özkan
#Kemal Türk
4 yıl önce
Derin Bilet!
İkiyüzlü dünyanın 200 günü
Garson nereye baksın?
İnsafsız takas!
Erdoğan’ı/AK Parti’yi Kürtsüz bırakma operasyonu…
Riyakâr Bey ile ‘Yamyam’ Biraderler