|
Kim, kimdir? Nedir, ne değildir?

15 Temmuz’daki darbe kalkışması sırasında Jandarma Genel Komutanlığındaki eylemlerle ilgili davada 86 sanık “anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, 35 sanık ise aynı suçtan müebbet hapse çarptırıldı. Eski TEM (Terörle Mücadele) Daire Başkanı Turgut Aslan’ı başından vuran FETÖ’cü eski Albay Erkan Öktem de 86 sanık arasında yer alıyor. (26 Haziran 2020)

*

Turgut Aslan, çok zor günler yaşadı. Beş ay boyunca komada kaldı. Geçirdiği ağır ameliyatlarla hayata tutundu. Nice sonra, sağlığına kavuşabilmişti.

*

Aslan’ın, 15 Temmuz gecesi şehit edilen korumasıyla birlikte FETÖ Cuntacıları tarafından “infaza götürülme” anlarının görüntüleri de ortaya çıkmıştı. (1 Kasım 2018)

*

Gazi unvanı alan Turgut Aslan’a, 15 Temmuz’daki kahramanca mücadelesinden dolayı “Devlet Övünç Madalyası” verildi.


*

Turgut Aslan, kısa bir süre önce de (16 Haziran 2020) Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı.

MİSTER HUNTER

Bütün bunlardan sonra, 15 Temmuz 2016’dan “üç ay öncesine” gidiyoruz…

Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanı olan Turgut Aslan’ın da aralarında yer aldığı kimi Emniyetçiler; kuyruklu iftiralara uğradılar, hapse attırılmak istendiler!

Onlara bu Paralel Saldırı’yı reva gören kimdi, acaba?

El Cevap: Hanefi Hunter! Yani? Bir nevi İnsan Avcısı!

*

Mister Hanefi Hunter, savcılığa başvurup mevzubahis Emniyetçileri hayali bir örgütün mensubu olmakla itham etmişti; yani açıkça iftira atmıştı… Neticede, bu soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Peki, o soruşturmada İnsan Avcısı Hanefi’nin “tanık” olarak gösterdiği şahıs” kimdi? Kaşarlanmış, tescilli bir FETÖ mensubu olan BDDK üyesi Haluk Tözüm! Şahıs, KHK ile kamudan ihraç edilenler arasındaydı. (Yeni Şafak, 5 Eylül 2016)

*

Turgut Aslan ve Emniyetçi arkadaşlarını hedef alan iftira olayında Yardımcı Paralel Oyuncu olarak istihdam edilen Mister Tözüm, FETÖ’nün Emniyet İmamı Osman Hilmi Özdil’in “emrinde” çalışıyordu!


*

Şimdi de, 1 Nisan 2020 tarihinde FETÖ’cü Kronos sitesinde yayınlanan bir haberi okuyoruz: “BDDK eski üyesi Haluk Tözüm koronavirüsten öldü.” Haberde, İP Genel Sekreterine atfen Tözüm’ün “KHK mağduru olduğu; kendisini FETÖ mücadelesine adadığı” gibi kuyruklu yalanlar sıralanıyordu!


*

Viyana (Avusturya) merkezli yayın yapan Kronos sitesinin Yayın Yönetmeni kim, peki? -Firari FETÖ’cü Doğan Ertuğrul! Sitenin editörleri arasında; CIA elemanı Ekrem Dumanlı’nın mutemet Paralel Piyonu Selahattin Sevi de var!


*

FETÖ’cü Kronos’un, önceki gün “Yunanistan, ‘Mavi Vatan politikasından’ Joe Biden ile kurtulmayı planlıyor” diye “Yunan Ağzıyla” bir haber yaptığını da bu vesileyle hatırlatalım!


GERÇEK YÜZÜ, İŞTE BUDUR

Yine, Mister Hunter denilen İnsan Avcısı’ndan devam edelim… Dönemin FETÖ Emniyet İmamı’nın kanatları altında 1990’lı yıllarda Paralel polisleri yetiştiren Hanefi Hunter; “PKK’nın da, Paralel Yapı’nın da arkasında ABD’nin yer almadığı” yalanını tekrarlıyordu, ağırlandığı ekranlarda! Dahası var… 2 Ekim 2018’de Halk TV’de geçen FETÖ bahsinde ise aynen şöyle demişti, Mister Hunter: “Bu yapı suçludur ancak onları PKK ile aynı kefeye koyamazsınız, onlara Terör Örgütü diyemezsiniz!”


*

Haydut Devlet ABD’nin 2019 Terör Raporu, birkaç gün evvel medyada yer aldı: Haberde, şöyle deniliyordu:

“Raporda, Gülen Grubu’nun ABD’nin terör örgütleri listesinde olmadığına vurgu yapıldı…” (25 Haziran 2020)

Hülasa…

Terör Devleti ABD’nin sözde Terör Raporu’nda Uncle Sam’in Lokomotif Terör Örgütü FETÖ yok! -Amerika Birleşik Düzenbazlar Devleti sundu!


TRUVA REJİSÖR

Finali, yine “Truva” Mister Hunter ile yapalım…

28 Şubat darbesinin işaret fişeği olarak kurgulanan Müslüm-Fadime Hadisesini (28 Aralık 1996) organize eden, daha doğrusu uygulayanların Paralel Emniyetçiler olduğu son yıllarda ortaya çıkmıştır!

*

O Kurmaca Baskın’da Fetullahçı Polisler’in Rejisörü kimdi, acaba?

Bir kez daha, El Cevap: Haydut ABD’yi acayip seven Mister Hanefi Hunter!

Üstelik: “O Kurmaca Baskının Rejisörü olduğu” kendi beyanıdır! (29 Ekim 1997)


#15 Temmuz
#FETÖ
#Terörizm
4 yıl önce
Kim, kimdir? Nedir, ne değildir?
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset