|
Postmodern sosyal medya darbeleri: Kaos çıkararak içerde/n diz çöktürmek!

Hatay’ı ateşe verdiler emperyalistlerin uşakları bir kez daha!

Ardından İskenderun, Osmaniye ve Maraş ateşe verildi terör örgütü tarafından!

Allah kahretsin sizi!

YENİ BİR SAVAŞ BİÇİMİ BU!

Yeni savaş biçimi bu: Dışardan, dış cepheden dört bir taraftan kuşatılan Türkiye’de bu kez iç cepheyi zaafa uğratmak!

Her fırsatta duyar kasan sol çevreler, sözümona çevreciler ülkeyi kasıp kavuran orman yangılarına karşı ürpertici bir sessizliğe gömüldüler!

Ülkedeki sanatçılar, dün Gezi Parkı’nda güya “üç tane ağaç” için dünyayı ayağa kaldırmışlardı.

Bugün PKK, ormanları yakıyor, bizim sanatçıların, “artizler”in gıkı çıkmıyor!

Şimdi dünyayı ayağa kaldırmayacaksınız da, ne zaman ayağa kaldıracaksınız?

Bazı aşağılık gazeteler, Hatay’ın ormanlarının “maden projesi” (!) sebebiyle devlet tarafından yakıldığını bile yazabildiler!

Siz haberci, muhabir filan değilsiniz; düpedüz muhbir’siniz siz! Özgürlük, bağımsızlık lakırdıları yapıp duruyorsunuz

ama gerçekte emperyalistlerin uşakları, kölelerisiniz!

TÜRKİYE’YE ASKERÎ OLARAK DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLERİNİ ANLAYINCA...

Türkiye ile artık askerî olarak başa çıkamayacaklarını anladılar.

Bütün cephelerde kaybettiler. Peşlerine düşüldü, Hakkari’de, Tunceli’de, Bingöl’de, Irak ve Suriye’nin sarp dağlık bölgelerinde inlerine girildi. PKK terör örgütüne ve bütün iltisaklı yan örgütlerine büyük kayıplar verdirildi.

Biz PKK’yla, DEAŞ’la, DHKPC ile vesaire savaşırken aslında sadece bu terör örgütleriyle değil daha çok bunların efendileriyle savaşıyoruz. Bunlara açıkça destek verenlere, sözümona demokrasinin, özgürlüklerin, insan haklarının bayraktarlığını yapan Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’deki AB Parlamentosu’nu ana karargâh, Paris, Londra, Moskova, Washington gibi başkentlerdeki ulusal parlamentoları da talimat alınan ileri karakollar olarak kullanan terör örgütlerinin finansörlerine, lojistik, stratejik destekçilerine kısacası emperyalist ülkelere karşı da savaşıyoruz.

SOSYAL MEDYA DARBESİ: KAOS ÇIKARARAK İÇERDEN ÇÖKERTMEK!

Sosyal medya çağında, klasik, modern darbeler darbeyi yedi; askerî, emir-komuta zinciri içinde gerçekleştirilen darbeler tarih oldu.

Sosyal medya çağında, bindirilmiş kıtalarla sivil darbeler yapılıyor artık. Ülkeler dışardan veya topyekûn bir askerî saldırıyla, müdahaleyle değil, içerden, askersiz, medya yoluya inşa edilen, algı operasyonlarıyla gerçekleştirilen sivil ve medyatik darbelerle karıştırılıyor ve diz çöktürülüyor.

Twitter darbeleri çağındayız aslında. Twitter’a, Facebook ve instagram gibi sosyal mecralar da dâhil edildi ama asıl operasyon merkezi, karargâhı twitter!

Bilgisayarlar, modern savaşlar için icat edilmişti ilkin. Twitter da postmodern sosyal darbeler yapmak için icat edildi, bence.

Bir anda, bir tweet’le kitleler galeyana getirilip sokağa dökülmeye kışkırtılıyorlar! Gezi Parkı darbesi, böyle planlandı ve uygulandı. “Mesele ağaç değil, anlamadın mı hâlâ!” denilerek, kitleler, ülkeyi ateşe verecek, kaosa sürükleyecek bir iç savaş provasının eşiğine sürüklendiler!

Darbeler, artık sosyal medyalar üzerinden planlanıyor ve uygulamaya konuluyor... Sosyal medya kullanılarak tezgâhlanan darbelerle, iç ayaklanmalarla ve kaoslarla Arjantin çökertildi, Brezilya çökertildi, Ukrayna çökertildi, Gürcistan çökertildi. Mısır’da üstüne üstünlük bir de fiilî bir askerî darbe yapıldı.

Ama Türkiye çökertilemedi Allah’a şükür.

Gezi darbesi, sosyal medya üzerinden tezgâhlandı. Ülke kaosun eşiğine sürüklendi, İstanbul’da hayat cehenneme çevrildi ama sonunda püskürtüldü bu alçakça girişim!

17-25 Aralık, algı operasyonu ile gerçekleştirilen bir hukuk darbesiydi. Püskürtüldü.

15 Temmuz, fiilî işgal ve darbe girişimi olarak tezgâhlandı. Bu kez millet sokağa döküldü, tanklara diz çöktürdü ve darbeyi iman dolu göğsüyle, sarsılmaz inancıyla püskürttü.

15 Temmuz’dan sonra ekonomik kaos, sosyal kaos girişimleri denendi ama millet de devlet de teyakkuzda olduğu için bu tür kaos girişimlerinin hiç biri tutmadı, hepsi püskürtüldü.

Şimdi iki kaosla, kaos darbesiyle, ülkedeki huzuru ve kardeşliği dinamitlemek istiyorlar!

İlkin, cemaatleri, tarikatları hedef tahtasına yatırarak... Cemaatlerle, tarikatlarla ilgili infial uyandıracak haberler servis ederek sosyal ve ardından siyasî kaos çıkarmak istiyorlar!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun tarikatlarla ilgili net açıklaması, bu meseleye son noktayı koydu. Bu tür haberlerin provokatif olduğunu, hükümetin bu tür çeteleşmelere karşı önlemlerini aldığını söyledi.

Ve son olarak yangınlar geldi...

Önce Hatay ateşe verildi bir kez daha.

Ardından İskenderun, ardından Osmaniye, sonra Maraş ve son olarak da Trabzon’da büyük orman yangınları çıkarıldı PKK tarafından.

Amaç, ülkeyi kaosa sürüklemek, zafiyet havası oluşturmak yönetilemez hâle getirerek sivil bir darbe yapmak!

Devlet, burunlarından fitil fitil getirmeli bu alçakların!

Vatandaşlarımıza yardım elini uzatmakta da gecikmemeli!

#Darbe
#PKK
#Yangın
#Hatay
4 yıl önce
Postmodern sosyal medya darbeleri: Kaos çıkararak içerde/n diz çöktürmek!
Ne olacak bu anne babaların hali?
Seçim sonrası ekonomide manzara nasıl?
Amerikan siyasetinin İsrail ‘trajedisi’
Jeopolitik sürpriz: ABD, Rusya ve İsrail nasıl anlaştı?
Nazlı seçmen günlerinde siyaset