|

4 Nisan reyting sonuçları açıklandı

4 Nisan reyting sonuçları açıklandı. 28 Mart reyting sonuçlarına göre Total grubunda Sen Anlat Karadeniz birinci olurken; AB ve ABC1 grubunda liderin adresi yine değişmedi. Peki 4 Nisan reyting sonuçlarında son durum ne? İşte Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları.

Yeni Şafak
08:37 - 5/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:18 - 5/04/2018 Perşembe
Diğer
Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları bekleniyor.
Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz reyting sonuçları bekleniyor.

4 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Çarşamba akşamları vatandaşlar en sevdiği dizileri izlerken öte yandan da reyting sonuçlarını merak ediyorlar. Reyting sonuçlarıyla Diriliş Ertuğrul’u geride bırakan Sen Anlat Karadeniz, bu hafta kaçıncı olacak? İşte 4 Nisan sonuçları

4 Nisan reyting sonuçları

4 Nisan reyting sonuçları açıklandı. Aşağıdaki tablo üzerinden detaylı listeye ulaşabilirsiniz.




28 Mart reyting sonuçları

Bu haftanın sonuçlarına göre Total grubunda Sen Anlat Karadeniz birinci olurken; AB ve ABC1 grubunda liderin adresi yine değişmedi.

Total



20+ABC1

AB

21 Mart reyting sonuçlarında son durum nasıldı?

21 Mart Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Total grubunda yüzde 34.61 oranında izlenme payı elde eden Sen Anlat Karadeniz birinci oldu. Diriliş Ertuğrul ise AB ve ABC1 grubunda aldığı reytingler ile şaşırtmadı. Dizi, AB'de 37.69; ABC1'de ise yüzde 36.08 oranıyla ilk sıraya yerleşti.

İşte 21 Mart Çarşamba reyting sonuçları:
Total:


AB:



ABC1:


14 Mart reyting sonuçları

14 Mart reyting sonuçları açıklandı. İşte bu haftanın reyting sonuçları ve sıralamaları.




7 Mart reyting sonuçları son durum ne?

7 Mart reyting sonuçları açıklandı. TOTAL bazda Sen Anlat Karadeniz birinci oldu.






Reyting nedir, nasıl ölçülür?

İzlenme payına göre değerlendirilen ve AGB tarafından 1988 yılından beri gerçekleştirilen ölçme olayı reyting, yaklaşık 2200 haneye yerleştirilen ve bizler tarafından bilinmeyen reyting ölçme cihazları o gece ya da o gün en fazla izlenen programları liste halinde ortaya koyuyor.

Reyting izleyiciyi etkileyen bir durum değil. Takip eden kitleye bir getirisi ya da faydası yok. Reyting ölçme işlemi reklam şirketlerinin işlerini kolaylaştırıyor. Milyonlar tarafından takip edilen bir dizi reklam şirketleri ile anlaşarak o dizinin kanalına reklam teklifi sunuyor ve böylece daha fazla kitleye bu şekilde hitap ediyor.

#Reyting sonuçları
#Diriliş Ertuğrul
#Sen Anlat Karadeniz
6 yıl önce