23 Kasım TEOG Türkçe soruları cevapları yayınlandı! MEB TEOG

TEOG Türkçe soruları cevapları çözümleri haberimizde. 23-24 Kasım tarihlerinde düzenlenen TEOG Türkçe sınavı soruları-cevapları ve videolu çözümleri eba.gov.tr adresinden yayınlandı. Diğer TEOG sınav derslerinin sorularının cevap anahtarını haberimizde inceleyebilirsiniz.

Haber Merkezi Diğer
TEOG Türkçe soruları cevapları videolu çözümlerini sizlerle paylaştık. Yaklaşık 2 milyon öğrencinin girdiği sınavda Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen ve Teknoloji, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil İngilizce derslerinin soru ve cevapları EBA üzerinden saat 14.00'te yayınlandı. Milyonlarca öğrencinin büyük hazırlıklar yaptığı ve yoğun tempo ile çalıştığı 1.dönem 8.sınıf TEOG sınavı sona erdi. Türkçe sorularının oldukça zor olduğu öğrenciler tarafından yapılan yorumlar arasında. Twitter üzerinden TEOG sınavına giren öğrenciler duygularını ve düşüncelerini dile getirdiler

EBA giriş! EBA TEOG soruları cevapları açıklandı EBA soru çözümleri
TEOG Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi soruları, cevap anahtarı! Resmi
TEOG Matematik A kitapçığı soruları ve cevap anahtarı! TEOG soruları
TEOG Fen Bilimleri A kitapçığı soruları ve cevap anahtarı!
TEOG puan hesaplama! TEOG soruları ve cevapları açıklandı!

TEOG Türkçe soruları videolu çözümler: http://www.eba.gov.tr/ortaksinav/turkce

İşte TEOG Türkçe soruları cevapları:









Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı TEOG sınavı sorunsuz olarak tamamlandı. Öğrenciler TEOG sınavının ilk gününde Matematik, Türkçe ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, ikinci gününde Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerinin yer aldığı sınavlarda ter döktüler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, sınavların sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti. Halis Çelik, “1030 öğrencimizin katıldığı TEOG sınavı ilçemizde sorunsuz olarak tamamlanmıştır. Görev alan yönetici öğretmen ve personelime teşekkür ediyorum. Yine sınavın huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamlanmasını sağlayan emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Kitapçıkların dağıtımı ve taşınması noktasında araç desteği veren Bozüyük Belediyemize teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.