Spor Antalyaspor-Başakşehir maçında 1 deplasman bileti satıldı

Antalyaspor-Başakşehir maçında 1 deplasman bileti satıldı

Süper Lig'de lider olan ve şu anda şampiyonluğun en büyük adayı konumunda yer alan Başakşehir, kritik Antalyaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. İstanbul ekibini bu karşılaşmada sadece 1 taraftarı destekledi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Antalyaspor-Başakşehir maçında 1 deplasman bileti satıldı
ARŞİV

Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'ın kazandığı haftada Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. İstanbul ekibi yeni transferi Kudryashov'un attığı golle mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 6'ya çıkartan Başakşehir'in kritik Antalyaspor galibiyetinde deplasman tribünü ise bomboş kaldı.

Antalya'nın yerel basın muhabirlerinin aktardığı bilgiye göre Başakşehir'in deplasmandaki 1-0'lık galibiyetine sadece 1 Başakşehirli taraftar şahit oldu. Maç öncesinde sadece 1 deplasman bileti satıldığı belirtildi.

Kudryashov, Başakşehir'i 1-0 öne geçirdiği golden sonra deplasman tribününe değil şeref tribününe koştu. Rusya Milli Takımı oyuncusunun bu kararının sebebi ise mücadeleyi izlemeye gelen Rusya Milli Takımı teknik direktörü Çerçesov'un karşılaşmaya gelmiş olmasıydı.

Mete Kalkavan hatasını kabul etmedi: Arda Turan fair-play yaptı