Teknoloji Call of Duty Mobile duyuruldu

Call of Duty: Mobile duyuruldu

Call of Duty efsanesi mobil platforma taşınıyor. Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeren Call of Duty: Mobile, iOS ve Android platformları için duyuruldu.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Call of Duty: Mobile duyuruldu
Call of Duty: Mobile oyun içi görseli.

Activision ve Tencent geçtiğimiz yıllarda Call of Duty: Legends of War ismiyle Çin ve Avustralya pazarında ücretsiz birinci şahız nişancı oyununu sunmuştu. Şimdi de bu oyunu güncelleyerek Call of Duty: Mobile ismiyle Dünya genelinde iOS ve Android platformlarına getireceğini duyurdu.

Modern Warfare ve Black Ops karakterleri yer alacak

Açık betaya oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Resmi çıkış tarihi henüz duyurulmadı. Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeriyor.


Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Unity real-time 3D geliştirme platformunu kullanan oyun için klasik bir çok oyunculu modun yanı sıra yakında oynanabilir yeni modlar da duyurulacak.