Ekonomi Delphi Türkiyeyi merkez üssü yaptı

Delphi Türkiye’yi merkez üssü yaptı

Türkiye’de 1989 yılından beri faaliyet yürüten otomotiv ekipmanları üreticisi Delphi Technologies, 2018 yılında yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen ürettiği çözümlerle küresel çapta başarıyı yakaladı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Delphi Türkiye’yi merkez üssü yaptı
Delphi Technologies Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu

2018 yılında toplamda yüzde 44 oranında büyüme gerçekleştirdiklerini belirten Delphi Technologies Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, özellikle fren grubunda yüzde 60’a yaklaşan bir büyüme kaydettiklerini ifade etti.

Dumanoğlu, “Şirketimiz İzmir’de bulunan fabrikamızdaki üretimle dizel, fren, süspansiyon ve araç elektroniği gibi ürün gruplarının Türkiye’de dağıtımını sağlıyor. Çalışmalarımız sayesinde Türkiye, Kafkasya, Ortadoğu ve Afrika’yı kapsayan 67 ülkenin Bölge Direktörlüğü konumuna getirildik. Satış Sonrası organizasyonunda bölge için merkez üssü olduk” bilgisini verdi.

YÜKSEK TEKNOLOJİ İHRACI

  • Önemli başarılara imza attıklarını vurgulayan Reşat Dumanoğlu, “Yüksek teknolojili dizel ürünlerin üretildiği İzmir’deki fabrikamızda geleceğin araç teknolojilerine uyumlu parçalar için de hazırlıklara devam ediliyor” ifadelerini kullandı.

ÖTV indirimi umutlandırdı